Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest uznanie związków homo i

Do zwolenników dzisiejszej parady równości,celem waszego ruchu

Polecane posty

Gość janowskinanowicz
nienawidzisz ich. prosta sprawa. nienawiść nie musi się przejawiać agresją. starczą słowa, które wypowiadasz.

Gość lllllllll
a głupota tolerancją zboczenia, słowa wystarczą aby postawić diagnozę - kretyn

Gość janowskinanowicz
sam siebie posłuchaj i może idź już spać. nie ma sensu dyskutować z osobą, która nie bierze na poważnie rozmowy. przykro mi, że człowiek może być tak dziecinny i głupi w swoich wypowiedziach. ale wytłumaczę ci to powoli to może zrozumiesz. zauważ, że osoby, które są martwe nie wykazują czynności ludzkich bo zapewne jak wiesz (chociaż może nie) ich mózg przestał pracować więc nie rozsyłane są po organizmie impulsy nerwowe, tak samo nie mogą one trafiać z powrotem do mózgu więc trup nie jest w stanie wykazywać woli. a co do kozy to nie sądzę, żeby jakiekolwiek zwierze sprzeciwiało się swojemu instynktowi więc automatycznie nie chce uprawiać seksu z człowiekiem. jeżeli czegoś nie zrozumiesz to postaram wytłumaczyć się dogłębniej.

Gość żenadaaaaaaaaaaa
jak tak wam wszystkim przeszkadza adopcja przez takie pary to dlaczego sami nie zaadoptujecie tych dzieci? może one też zasługują na rodzinę

Gość janowskinanowicz
zresztą czemu nazywasz mnie kretynem? bo mam inne zdanie niż twoje? twoja infantylność jest, aż powalająca....

Gość a jeżeli ktoś przed śmiercią
podpisze zgodę na igraszki ze swoimi zwłokami,to czy dalej zabraniać,wszyscy mają prawo kochać

Gość janowskinanowicz
heh nie mam pojęcia co wtedy by się stało :)

Gość lllllllll
Przecież wiele rodzin stara się o adopcje, to nie jest przymus, a pedały chcą to robić na pokaz tak naprawdę, to takie zboczone krzykacze

Gość pary homoseksualne
mają prawo do pieczątki na dokumencie potwierdzającym ich związek, dlaczego wam to tak przeszkadza? przecież żadne wasze prawa nie są łamane, nikt wam nic nie każe, nikt was do niczego nie zmusza. zastanówcie się przez chwilę, czy legalizacja związków homo zmieni coś w waszym życiu? zmieni je na gorsze? ucierpicie? nie, więc pozwólcie innym od was żyć w sposób godny i w pełni praw na jakie zasługują, są takimi samymi obywatelami jak wy więcej luzu, moi mili, homofobiczni rodacy :classic_cool:

Gość janowskinanowicz
brawo dla tej myślącej osoby! gratuluję :)

Gość lllllllll
gdzie napisałem że jestem przeciw legalizacji na papierze związku? otępiałe pały nawet czytać nie umiecie, legalizacja to jedno, a nazywanie dwóch zboków rodziną, ojcem , matką małżeństwem z prawami do wychowywania dzieci to drugie

Gość MAX 22
Jestem hetero ale wiem co to tolerancja. Ci co sprzeciwiają się adopcji dzieci przez pary homosex niech sami te dzieci zaadoptują, dlaczego czują sie heterycy kimś lepszym, przeciez wśród nich jest wielu : idiotów, zbrodniarzy, znęcających się nad rodziną itd, itp Narodowa wręcz cechą polaków jest wywyższanie sie, ja jestem lepszy, ja mam więcej lub lepiej i ja , ja, ja

Gość Sindri
co za myślenie - niech będą, ale niech się o nich nie mówi z wikipedii Związek intymnego, wzajemnego uczucia, współdziałania i wzajemnej odpowiedzialności, w którym akcent pada na wzmacnianie wewnętrznych relacji i interakcji. W tym ujęciu rodzina pełni funkcje osobowe: małżeńską lub partnerską - bycie żoną lub mężem, partnerem lub partnerką, rodzicielską - bycie ojcem lub matką, braterską - bycie siostrą lub bratem.

Gość zamknijcie na chwilę oczy
i wyobraźcie sobie świat w którym nikt nikogo nie ocenia, ze względu na kolor skóry, orientację sexualną, ubiór, wygląd, pochodzenie, wyznawaną religię, tuszę, wiek, wykształcenie... powiedzcie szczerze, czy chcielibyście w takim świecie żyć? ja tak :classic_cool:

Gość janowskinanowicz
ja również :)

Gość lllllllll
nie jesteś tolerancyjny gówiarzu, tak ci sie wydaje tylko, od kiedy ten kto wypowiada swoje zdanie musi daną rzecz wykonać? czy jeśli krytykuję grę naszych piłkarzy muszę umieć grać lepiej? bo na to wychodzi, że tylko lepszy może krytykować, takie jest włąsnie podejście gimgówien na internecie. Oddawanie dzieci zbokom to łamanie praw dziecka do normalności, jest dzieciak ubezwłasnowolniony, krzywdzi si go bez jego zgody, zbok zostanie zbokiem, a myślisz że przemocy i złego wychowania poza oczywistym skrzywieniem z powodu dwóch"tatósiów" nie będzie? tylko debil daje takie argumenty, dawno usowodniono, że zboki sa rozwiazłe, pozatym dziecko nie może wyjść z takiej pedalskiej rodziny normalne, brak zróżnicowania harakterów przy wychowaniu, mężczyzna co innego wnosi, kobieta także, inne myślenie, inne przystosowanie do życia, pedały jak chcą niech sobie kupiąkotka albo pieska a nie na pokaz bo ich prawa ich to, ich gówno

To czemu nie powiecie szczerze i publicznie,że nie macie nic przeciwko temu,żeby każda dewiacja i zboczenie została uznana orientację równą heteroseksualnemu małżeństwu i tworzonej przez nie rodzinie.

Jak równość to równość,żadnych norm społecznych.Gdyby wasi reprezentanci waszego ruchu powiedzieli to publicznie,to przynajmniej ludzie wiedzieliby o co jest spór.

Gość lllllllll
jesteście zwykłymi hipokrytami, udajecie tolerancję na pokaz bo taki jest trend, tak jest cool i tak jest poprawnie, założe się że sami sie wywyższacie, krytykujecie bezrobotnego, żyla, narkomana, alkoholika, że sowją koiete jak was zdradzi nazwiecie kurwą, że sami pewnie nie raz zdradziliście, a jeśli nie to to zrobicie, wydaje się że mam tu doczynienia z małolatami co w dupie byli i gówno widzieli

Gość pisanina lllll jest poniżej
poziomu, obraźliwa, pogardliwa, pełna jadu i złości, nie sposób z taką osobą rozmawiać gdyż nie ma to większego sensu :classic_cool:

Gość lllllllll
to nie pisz i nie czytaj pedale, po hooja pierdolisz bez sensu i nie na temat? nie masz nic do powiedzenia to lepiej wypierdalaj w podskokach

Nikt nie odpowiedział na pytanie,skoro jedna dewiacja została zwycięsko wyzwolona i uznana za orientację i uprawnioną do zakładania rodziny,to czemu nie następne.Jak równość to równość.

Gość malaastronomka
cały czas pada pojęcie "inne dewiacje" poproszę o przykłady.

Jestem za normalnością. Tylko normalna para (chłop i baba) może być jakimkolwiek wzorem dla dziecka, które jest przez nich wychowywane. Szczególnie w naszym społeczeństwie. Ktoś tam dobrze napisał: kobieta wnosi co innego, mężczyzna co innego do życia dziecka. Ich role są przez naturę ściśle określone i nie da się tego jakoś przeskoczyć czy oszukać. A para gdy sa dwie kobiety lub dwóch facetów? może byc coś z tego dobrego? wątpię...w nienaturalnych warunkach rodza się nienaturalne zachowania, więc jakie będzie kiedyś to dziecko? stworzy normalną rodzinę? Choćby nie wiem jak się starali tacy ludzie to natury się nie oszuka. oczywiście tak jak wyżej napisałam wszędzie lepiej niż w patologii.... zabiło mnie pytanie dlaczego Wy nie weźmiecie w takim razie tych dzieci skoro Wam tak ich żal:O odpowiedzi jest wiele i nie ma to związku z dyskusją. Nie weźmiemy i już - dla uproszczenia:)

Gość lllllllll
nikt ci nie odpowie bo mają zryte berety, cały czas mówie że to tolerancja na pokaz, taka poprawność polityczna, hipokryci

Gość malaastronomka
aha czyli, jeżeli matka sama wychowuje dziecko to ono nie może być normalne bo nie ma tego czegoś co wnosiłby ojciec? //tak wynika z waszego rozumowania//

Gość lllllll myśli, że wyzywając
innych od pedałów zagłuszy własne odrzucenie, samotność i nieszczęście, nie wyprze i nie zagłuszy, lepszą metodą jest terapia a nie obrażanie :)

Gość malaastronomka
to czemu "normalne" rodziny wychowują ludzi na gejów i lesbijki? to jakiś błąd w sztuce czy co?

Nie chcę mówić o skrajnych przykładach jak pedofilia,ale kto wie czy wyzwolenie nie pójdzie kiedyś tak daleko,ale np.ci nekrofile,z podpisaną zgodą na igraszki po śmierci,ci co lubią jak im się sika do ust,lub sra,albo taki wesoły trójkącik,w którym małżonków podniecałby wspomniany cuckolding,może też jakieś ostre sado maso.I oni raczej by się z tym nie kryli,bo jak ktoś wyżej napisał to nie jest postępowa tolerancja jak coś jest,ale nie chce się tego oglądać czy o tym myśleć.