Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bugs BUNNNYYYY

Normalnych ludzi na kafe jest góra 10 % . Reszta ma poważne problemy :O

Polecane posty

Gość Bugs BUNNNYYYY

- wulgarne bezczelne pojebane gimgówno - dziewczyny ktore lubią byc bite ,ponizane fizycznie i psychicznie,sprowadzane do roli kury domowej - kury domowej ,ktorych jedynym zajeciem jest dom i dzieci , frustracja chyba ich zżera i bluzgają w niektorych topikach - dziesiątki osob z chorobami psychicznymi , depresja , fobia spoleczna itp ,schizofrenia - na forum diety ,osoby uzaleznione od diet, cale ich zycie to tycia potem super dieta Dukana, znow tycie i znow wspieranie sie w odchudzaniu ,pelno anrektyczek i bulimiczek - na erotycznym marzą o 20osobowych orgiach , jedzeniu kupy , sikaniu sobie do ust, seksie z księdzem,córką, synem ,tesciową ,bzykanie kijem od szczotki ,znudzone pozyciem malzenskim kobiety, prawiczki-koniobijcy ,gawędziarze i katolicy ktorzy mowią ze onanizm jest czyms zlym - chirurgia plastyczna to skupisko zakompleksionych kobitek ,cos jak Diety, ale celem jest nowy nos ,cycki ,usta jakby to mialo zmienic ich nieszczesliwe zycie Reszty nie czytam :O Ogolnie mozna tu sie posmiac, ale ...czasami mam dosc :D

Gość tu nie ma z czego
się śmiać kafeteria to zrzeracz czasu, głupie tematy, wypowiedzi, chamstwo

Gość uczuciowy
acha ja zaglądam tylko na uczucia i czassem na ogólny ;)

Gość dziedzic pruski
czasami ma ochotę wyżygać się na to ale szkoda mi kompa i nie chce mi się tego sprzątać ale fakt, to forum schodzi na psy albo tematy typu "czemu nie dzwoni" czy "idę kupę" albo ten debil offerma a jak założysz coś życiowego to zaraz trolownia bluzga i dopierdala, żenada

Gość Bugs BUNNNYYYY
jesli zalozysz powazny temat powiedzą ,że to PROWO albo oleją 🖐️

Gość Daredevil no2
Niestety ktos kto ciagle nałogowo zagląda na fora (zwlaszcza Kafe, Wiazaz ,gazeta i Onet) nie jest normalny :D:D

Gość czaem moze wyrecz matke
nie mieszcze sie wtych 10 % i w tych opisanych tez nie :O chyba jestem szczególnie, inna :classic_cool:

Gość Daredevil no2
wiecie co jest zabawne? Ze tutaj kazdy szczeka jak pies a realu na ulicach nadęci chamsy nieusmiechnieci ludzie ktorzy pierdolą tylko o polityce i co zrobil sąsiad :D Gdybyscie byli tacy sami w realnym swiecie byloby super :classic_cool:

e tam, tak samo tu jak w realu jestem mocno szurnieta :classic_cool: niektorzy sa mili i okreslaja mnie jako pozytywnie nakrecona :classic_cool: ale wiadomo, ze jak bibka jest to mnie warto zaprosic :classic_cool:

Gość ^^simi^^:)
Hejka:)

Gość ^^simi^^:)
Ja sądzę że każdy ma trochę normalności w sobie:)

czym jest normalnosć ? :) wole byc postrzegana jako wieczny dzieciak, niz ta normalna.