Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jidkfvzljnb

:(:(:(:(

Polecane posty

Gość jidkfvzljnb

Jestem bardzo samotna i jest mi przykro...

Gość jack ill
czasem tak bywa

jidkfvzljnb- jeśli jesteś samotna, to pogadaj z nami ;-) Może poprawi Ci się nastrój? Opowiedzieć Ci jakiś dowcip?

Gość jidkfvzljnb
nikt sie mna nie interesuje, nie pyta co u mnie, masakra:(

Gość jidkfvzljnb
opowiedz

Gość jidkfvzljnb
Jestem przemeczona, mało sypiam i ogólnie u mnie nieciekawie, chcialabym, zeby ktos wyrazil zainteresowanie moja osoba, przeciez nie jestem powietrzem, mimo pozorow jestem wrazliwa osobą:(

Ok, ale uprzedzam- znam ich baardzo mało To może...o blondynkach pasuje? Stoją dwie blondynki na przystanku. Jedna zagaduje do drugiej: - Jadę autobusem nr 1, a Ty? - Ja jadę autobusem nr 2 Nagle podjeżdzą autobus nr 12, a jedna blondynka mówi do drugiej: - Ty, patrz! Jedziemy razem!

Zaczarnilam sobie nick- wal śmiało, co masz do powiedzenia, tu sami swoi ;-)

Tu nie możesz? ;-) Dziewczyno, szalona, jakie Ty mi chcesz pytania zadawać? A tak na poważnie- serio, wal tutaj ;-)

Może najpierw powiedz mi, ile masz lat? Bo wiesz, nastolatkiem to ja niestety już nie jestem. Dwudziestka strzeliła mi kilka lat temu...trzydziestka zaraz czeka...

:O :D Buaahahaaa i to przeszkoda aby porozmawiać gdzieś indziej niż tu? :D Jeśli tak, to naprawdę nie mamy o czym rozmawiać. Otwieram własną działalność gospodarczą... chciałam między innymi o tym pogadać , ot tak - z kimś z zewnątrz...

No to nawijaj o swoim biznesie. Przecież to nie jest chyba jakiś temat tabu, o którym rozmawia się na privie... Czyż nie?

Aha, mały światek, wybacz, nie jestem w tym obeznany, więc nawet, gdybyśmy gadali o tym na gg, to tylko Ty byś mówiła, ja bym tylko słucham, doradzić bym nie umiał, bo po prostu się nie znam ;-) Może zrobmy tak- ja się podszkolę i wtedy pogadamy? ;-)

Tylko powiedz mi, w czym tak wlaściwie mam się podszkolić? Jaka to branża?

Ok, jutro też tu będziesz? Jeśli tak, to jutro pogadamy, ok? teraz niestety muszę już iść, bo właśnie się dowiedziałem od jednej kafeterianki, że niby jestem kobietą, a nie facetem i zacząłem strasznie się śmiać, bo jeszcze nigdy nie słyszałem tak dobrego kawału, i muszę wyjść na dwór, żeby ochłonąć. A może mieszkasz w Gdańsku? Jeśli tak, to może byś mi potowarzyszyła w szwędaniu się brzegiem morza? ;-)

to czemu ty nie liczysz na siebie tylko szukasz pocieszenia na forum?

Liczę tylko i wyłącznie na siebie... nie trzeba mi pocieszenia. Chciałam jedynie pogadać :D Nie rozumiem kompletnie dlaczego tak trudno to zrozumieć, że można chcieć po prostu porozmawiać! :D Szok.