Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z domu wariatów2

mąż ubezwłasnowolniony

Polecane posty

Gość z domu wariatów2

dzisiaj się dowiedziałam, że moja znajoma trzyma swojego męża na takiej oto smyczy: nie może wyjść sam na spacer z psem, kiedy ona bierze kije i heja idzie pomaszerować on może w tym czasie biegać ale uwaga tylko na odległośc jej wzroku i heja spowrotem, do fryzjera mąż też nie chodzi bo ona go obcina o zakupach nie ma mowy, ona robi zakupy, na dodatek pracują razem w domu, razem odworzą dzieci do szkoły. Dla mnie to szok, co Wy o tym sądzicie?

sądze, ze facet ma przejebane......co to za baba? to jakieś drugie wcielenie Helgi von Brunszfik??

Gość z domu wariatów2
oj ma i to strasznie przerąbane ten jej mąż. Mnie też radziła wprowadzić takie zasady ;) strasznie jest zaborcza, musi mieć bardzo niskie poczucie własnej wartości taka osoba

Gość z domu wariatów2
a najlepsze, że ona to wszystko opowiadała przy nim, on tego słuchał i widziałam, że było mu głupio ale nic nie mówił, później od słowa do słowa zaczęła się rozmowa o zdradach, że ktoś gdzieś zostawił żonę z półrocznym dzieckiem, widzielibyście jak się wtedy rozkręciła, nonstop nawijała jakie to trzeba mieć oczy dookoła głowy i co ona by zrobiła gdyby zastała męża w dwuznacznej sytuacji z inną kobietą. Tak zaborczej osoby to ja w życiu nie widziałam