Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mój apel może ktoś przecz

Matki Polki młode kobiety i ich szacunek dla innych

Polecane posty

Stałam w sklepie, do kolejki dla uprzywilejowanych. Co znaczy - jak jest duża kolejka i stanie ktoś bardziej potrzebujący to sie przepuszcza tą osobę. Stałam sobie akurat nikogo nie było, byłam z mamą rozkładamy rzeczy na tasmie nagle podchodzi taka gruba kurva koło 30 i sie chce rozkładać, moja mama już zaczęła zdjemować rzeczy ale sie zoreitnowała i włozyla z powrotem a ta idiotka że ona MA PRAWO!! chyba nie była w ciązy bo miała flak na brzuchu i była z męzem i dzieckiem w wózku. a ja miałam akurat atak hipoglikemii co nie należy do przyejmnych sytuacji. ona zas czuła sie dobrze i jej rodzinka. kasjerka patrzyła na mnie z przerażeniem bo byłam blada jak trup i inni też to widzieli a tamta z łaską mnie przepuściła Durne "prawo" w Polsce po pierwsze nie ma takiego prawa - jest tylko zwyczaj że sie przepuszcza. ale widać świętym krowom to sie nie należy Drugie - potrzebujący to nie tylko maciora ciężarna czy starsza żwawa kobieta ...potrzebujacy to może być młody dobrze wyglądający człowiek który ma cukrzyce/raka i tego do cholery nie widać a taka osoba może sie czuć gorzej od WAS!!!!!!!!!!! Matki polki - jeżeli nie bedziecie szanować innych oprócz siebie swojego sadła pomiotu i męża rozpłodnika to was też nie będą szanować od dzisiaj nie ustępuję durnym babom dzieciatym w autobusie.

acha o mało nie zemdlałam ... nawet nie mogłam pyskować bo bylam z mamą a po drugie ledwo żyłam ale naprawde szok że taki babon tak sie zachował, już chyba dresiary z Pragi mają więcej kultury niż dorobkiewiczowskie szmaty

Gość anecikxxxx
ale glupia jestes :( niormalnie zal :(

sama jesteś głupia skoro tylko żal umiesz napisać pamiętaj zło obraca sie do was. zgnoisz człowieka on zgnoi ciebie albo twego bachora i tyle. widzę że w życiu trzeba być bezwględnym bo jak masz chwile słabości to cie zdepczą tacy są polacy

Gość LunaLunaLuna
autorko,rozumiem ze slowa typu bachor", maciora,idiotka sa na porzadku dziennym w twoim slowniku, domu itd...:O:O:O jak sie zle czulas to moglas wyjsc, i tyle.... ps. zapytaj sie twojej matki czy to fajne uczucie byc "maciora cięzarna"-mam nadzieje ze zarobisz w pysk:O

to czemu mnie wyzywasz? UPRZWILEJOWANA KOLEJKA = jak nikogo nie ma do niej to ma być pusto?! to jest sklep a nie szpital po drugie musiałam isć po zakup głąbie może ty masz służbę ale ja nie. poza tym rano czułam sie dobrze...nie wiesz co to jest hipoglikemia to sie nie wypowiadaj i nie jestem gówniarą pewnie jesrem starsza od ciebie

TA BABKA NIE BYŁA W CIĄZY miała zwis na bebechu i tyle.używam takiego zsłownictwa w afekcie bo jak wy piszecie prowo to grzecznie i kulturalnie ale mnie zbulwersowała ta sytuacja. oczywiście wy wolicie zbluzgać mnie jasne .

Gość LunaLunaLuna
wlasnie to jest sklep,a nie szpital-skoro taka chorowita i slaba jestes to siedz w domu na dupie,proste:O

Gość hahahha..:D
zwis na bebechu to miala twoja stara jak urodzila takie psie gowno jak ty szmato:D:D:D:D

Gość Vartam rd
No cóż nikt Cię tu nie zrozumie- o tej porze siedzą tu same staraczki których mężowie wolą robić wszystko inne niz je zapładniać nie licz na zrozumienie. Swoją drogą zdarzyło mi się raz nie ustąpić kobiecie w ciązy w autobusie i jak mnie objechała na co wstałem i uprzejmie pokazałem jej kikut mojej dłoni i że "przykro mi ale nie mam się czym trzymać" Ale miała głupią minę:D

Vartam- masz racje,staraczki i małe kutasy z impotencja jak ty:D:D:D:D staje ci w ogole pedale?

ale z was głupie kur&#wy :o doprawdy stulcie ryje ! bliska mi osoba też byla cięzko chora i co ? miala nie wychodzić z domu bo worki na płody sobie nie życzą? współczuję naprawdę chorym ludziom w PL bo widać tam sie tylko zdrowi liczą - (ciężarność i starość to nie choroby)

Gość anty matka anty ludzka
no mówiłam że lepiej ustąpić miejsca suczce w ciązy niż samicy homo sapiens :D nawet miałam wtedy poparcie, ale to był czas na kafe gdy było mniej pochw

nie mam nic mądrego do powiedzenia w temacie więc wyzywam ludzi bo mam tzipe mokrom po tacie :D

Gość a mnie kiedys spotkala
nieprzyjemna sytuacja. Jechalam autobusem od lekarza i nie moglam stac, siedzialam i na przystanku weszla kobieta w ciazy i choc dalej byly wolne miejsca to uczepila sie mnie i z morda do mnie zebym jej ustapila bo ona jest w ciazy. Na to ja spokojnie, ze przykro mi, ale nie moge stac, bo jestem chora. A ona do mnie z wrzaskiem bym nie klamala bo choroby po mnie nie widac:(

nie wiem kto pisze te wszystkie niemiłe atakujące posty . myślę ,że jakbyście były na moim miejscu nie pisałybyście tak, ale przypuszczam że macie średnio 16 lat i nie cierpicie na żadne choroby . ale zachorujcie a zobaczycie :) tego wam własnie życze

a mnie spotkała -- wiesz myślę , że te baby są tak nastawione, że człowiek mógłby przy nich umrzeć a one by się tylko zastanawiały czy nie zaszkodzi to ciąży :o aczkolwiek znam Kobiety w ciąży które umieją się zachować i ciąża nie działa na ich uklad nerwowy oraz nie atakuje mózgu

Gość afsdgfhgjh
stała w uprzywilejowanej kolejce bo sie zle czula :o po drugie jak baba byla w ciazy to tez mogla nie wychodzic z domu to jej problem ze dala sie zaplodnic a nie calego swiata

don żulan - a Ty w jakim jestes kraju , bo wnioskuję że nie w PL ?

Gość krekerekke
No wiesz nie wszystkie matki takie sa. Ja zawsze czekałam i czekam w kolejce czy w ciazy czy juz z niemowlakiem. Ale Twoje slownictwo mnie po prostu rozwaliło ;o

ale to źle że tam stałam czy dobrze? napisane na kasie jest "ustąp miejsca w kolejce bardziej potrzebującemu" czy jakoś tak no to MIEJSCA W KOLEJCE a nie jak już wszystko rozłożone na tasmie, poza tym to było kilka rzeczy... a żeby było ciekawiej jej męzuś stał tam przy tej kasie, i jak moja mama grzecznie spytała czy on stoi do tej kasy to powiedział że nie!! bo po prostu myslal że sie wpierdoli w ostatnej chwili :/ bo inni ludzie to gówno , prawda?!?!

Gość afsdgfhgjh
krerkrerek skoro takie słownictwo cie rozwalilo to musisz byc niezle przewrazliwiona :o a tfu a tfu "kurwa" to złe słowo

przperaszam za słownictwo , poniosło mnie - ja również nie uważam, że wszystkie są złe, ale większosci kobiet gdy stają sie matkami odbija coś i czują się najważniejsze na świecie - ale pamiętajcie że wasze dzieci nie są królami , a co jak spotkają drugie dziecko z taką samą roszczeniową matką? zagryzą się te matki jak suki (oczywiście nie mówięże wszystkie są takie)

kurwa to twoje drugie imie, nie?? zjebie wyzej:D

no twojej starej niezle odbilo ze urodzila takie gowno i nie upierdolila ci lba przy samej dupie dziwwko zaropiala:D:D:D:D

i jeszcze jedno - jesteście w ciązy albo macie małe dziecko - pamiętajcie że nie poradzicie sobie same na tym świecie więc szanujcie innych bo żyjecie w stadzie. agresja nic wam nie da bo tylko rozsierdzi inną osobę i może was ktoś zaatakować np. gdyby ta kurevka trafiła nie na mnie tylko na dziewczynę dresa , bezczelną i pewną siebie to na pewno sprawa miała by lepszy obrót :) a pewnie nawet ta babka bała by sie podejśc i tak panoszyć. w sumie to trzeba być chamem by przetrwać. smutne . taki dajecie przykład wy matki :( ktore powinnyscie byc łagodne, dobre i wyrozumiałe

Gość krekerekke
A Ty chyba chcesz sie na kimś wyżyc ?? nie każde matki takie są .

hahaha - obrażaj dalej myślisz że to takie trudne? ja też potrafię ale już mi sie nie chce

Gość i bardzo dobrze , miala prawo
a ty moglas powiedziec ,ze sie zle czulas .