Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannapppp

dziwna randka wstawionej panny

Polecane posty

Gość pannapppp

Spotykam si e z facetem koło półtora miesiaca. na poczatku były fajne randki, całowanie sie i takie tam... ogólnie fajnie rozwijająca sie znajomość... Potem on wyjechał niby w sprawach słuzbowych do hiszpani i zamilkł. Po tygodniu ( myslałam ze to koniec ) zadzwonił ze wrócił... Umówiliśmy się na spotkanie w czwartek.... On dzwoni o 20.30 ze niestety odwiedziała go rodzinka i nie przyjedzie. spotkanie przełozylismy na wczoraj Spotkalismy sie, , pojechalismy do restaurcji, ja spjałam sobie whisky z colą i uderzyło mi troche to do głowy,,, Powiedziałam ze faceci mysla tylko o jednym ( bo zaczał mnie obsciskiwać), on ze mam racje, ze jestem atrakcyjną kobietą i nie przestanie sie do mnie dobierać... No po paru drinach zrobiłam się miękka, zaczelismy sie całować i przytulać... W aucie znow przytulanki O 24 dzwoni jego komórka, zatrzymał , wyszedł i pogadał!!! z kim mogł rozmwaić o takiej porze, nie jestem az tak naiwna no i na parkingu przed moim domem, dalej obsciskiwanki, nawet dotykałam jego członka, no i poszłam.... czy myślicie ze on sie jeszcze odezwie??? naprawdę go rozpałiłam i uciekłam;) Mówił ze dzisiaj zadzwoni, a nie zadzwonił...... czyżby meska duma sie odezwała:)

Gość ja jakbym była facet to bym
się odezwała. darmowy sexx;)

Gość prawiczek z warszawy
A czy jego członek poczuł się dotknięty? :classic_cool:

Gość pannapppp
pewnie tak:) poczuł sie dotkniety

Gość EEEEEEEEEEEE
no dziwny koles, a ty łatwa suka

Gość randkap
odezwie sie pewnie , tylko najpierw ochłonie:) A jak nie to olej faceta

Gość pannappp
Cóż, chyba facet ze mnie ostatecznie zrezygnował. Dzisiaj tez się nie odzywa........ ja to mam pecha

Gość artkafe766
masakra :D haha