Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smooth perfect

Rzucić wszystko dla faceta?

Polecane posty

Gość smooth perfect

Byłbyście w stanie to zrobić ?

Gość kjbjhb kn lk
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość errteyt
Zdecydowanie nie. Od razu wiadomo ze to z miłością nie ma nic wspólnego. Co to za miłość, w której facet wymaga od kobiety aby rzuciła wszystko co miała i czym żyła tylko po to aby on był zadowolony?

Gość MAX 22
I taką glupia latwiej uzależnic, manipulować nią i traktować jak szmate. Czy tego chcesz?

Gość smooth perfect
Sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana, to nie jest tak ,że on oczekuje tego ode mnie, ale on nie zmieni trybu życia , tylko ja muszę

Gość errteyt
Dlaczego on nie zmieni swojego trybu życia tylko ty musisz?

Gość smooth perfect
On w ten sposób zarabia pieniądze, a przede wszystkim jest to jego pasja i bym musiała podążać za nim.

Gość sabka1111111
NEVER!!!!!!!!!!!!!! Ja tak zrobiłam, bo mój luby był strasznie zazdrosny i o wszystko się wkurzał. Ja chcąc uniknąć awantur rezygnowałał z coraz to kolejnych rzeczy, najpierw ze znajomych, potem z imprez, potem z krótkich spódnic... Mówię wam, masakra. A najgorsze że zdałam sobie sprawę z tego dopiero jak przyszła kolej, żeby on z czegoś zrezygnował... No i jak łatwo można sie domyśleć nigdy sie tego nie doczekałam. Do dziś próbuję odkryć siebie na nowo, ale żałuję tamtych decyzji:( I DLATEGO WAS PRZED TYM PRZESTRZEGAM.

Gość errteyt
Smooth to jezeli nie zalezy ci na pracy jaka masz, jest ci obojętna i mozesz wykonywac co innego, nie jestes niczym związana tomozesz wszystko rzucic. Ale nie widze powodu dla którego miałabyś poświecać coś co jest w twoim zyciu ważne dla kogośktoponad ciebie stawia swojaprace i pasje, bo niby w imie czego ty masz rezygnowac z siebie a on nie moze?

Gość OneTwo
Te, które wypowiadają się negatywnie, po prostu są głupie. Źle wybierały facetów, albo już źle wybrały. Teraz na podstawie swoich, wyborów ferują wyrok.

Gość errteyt
onetwo głupia to ty jestes poniewaz oceniasz wszystkich nie znając żadnego przypadku z osobna

Gość sabka1111111
OneTwo------> Cholera, jak mnie wkurzają takie wypowiedzi. "Są głupie". Wiesz moze to ty jesteś głupi/głupia! Zastanowiłeś/aś sie nad tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????/

Gość OneTwo
Nie zesrajcie się. Chcącemu nie dzieje się krzywda.

Gość smooth perfect
Miałam plany co do nauki i będę musiała je przesunąć. Nie jest mi obojętnie bo mam tutaj dość fajne życie, przyjaciół, rodzinę, mam swoje pasje, udzielam się w różnych grupach itd. Nie wiem co mnie czeka z nim, ciągle przeprowadzki , pewnie jakiś rodzaj samotności. Jestem strasznie zagubiona

Gość OneTwo
A co do mnie, to sumiennie rozważam każdą sprawę, a w szczególności słowo pisane.

Gość errteyt
Onetwo ty oczywiscie rzucilas wszystko dla faceta i zyjecie szczesliwie albowiem twoim jedynym pragnieniem zyciowym bylo zdobycie samca i pewnie zaciagniecie przed ołtarz, a potem zapłodnienie . Nie posiadalas zadnych innym ambicji zyciowych wiec i za bardzo nie było czego rzucać. :o

Gość zastanow sie nad tym
nie! no chyba ze dal ktorejs facet to cel/sens zycia to wtedy rzuci:P szkoda ze w druga strone to nie dziala:D

Gość OneTwo
Kurde, wiesz co ? Ja mam kutasa.

Gość errteyt
Smooth możesz spróbować, dać wam np rok czasu, zeby nie miec do siebie pretensji ze nie dałas wam szansy. Zawsze mozesz wrócić do siebie jesli okaze sie ze jednak nie bylo warto. Skoro on ma prace stałą to rzeczywiscie lepiej jakbys ty sie poswiecila. Na przyszlosc rada - nie pakuj sie w zwiazki na odleglosc ;)

Gość errteyt
Aha. To skoro posiadasz kutasa to i kutasem myslisz wiec ignoruje twoje wypowiedzi :D

Gość zastanow sie nad tym
onetwo a Ty bys rzucil dla kobiety wszystko? znajomych rodzine prace? watpilwe:o te naiwne malolaty sa tak naiwne ze to robia ale zycie szybko to weryfikuje powodzenia

Gość OneTwo
Rób co chcesz, mamy wolność ponoć. Tutaj ograniczaną przez moderatorów, no ale bardzo daleko im do cenzorów z PRLu, czy książki Orwella.

Gość smooth perfect
Nie jestem już małolatą i dlatego mam ogromny dylemat.Boję się. że nie będę miała do czego wracać, że zostanę samotną 30 stką bez niczego. Kiedy ewentualnie się rozstaniemy.

Gość errteyt
Jest jeszcze istotna kwestia tego ile się znacie i jak dobrze się znacie, ktora trzeba wziac pod uwage.

Gość smooth perfect
Wlaśnie to jest dopiero nasz początek

Gość aha i achhhhh
na szczęście już NIE :)

Gość smooth perfect
Do dziewczyn które rzuciły wszystko dla faceta? Co konkretnie poświęciłyście i jak to się skończyło?