Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rany to

ODZIEZ DZIECIECA Z TESCO- warto to kupic ????

Polecane posty

Gość o rany to

bo ceny sa zachecajace ale wiem , ze wtedy jkaosc takich ubranek moze byc zla i wypiore raz czy dwa i wszytsko bedzie wygladac jak szmaty do podlogi. Napiszcie :)

Gość ja kupiłam trójpak body
i są ok

Gość ewcia krewcia
Ja kiedyś jak byłam w kraju to nakupowałam cheerokie dla siebie i małej bo wygladały zachęcająco ale niestety stało się to czeog się obawiasz..po kilkunastu praniach te rzeczy to były szmaty (kolory isę sprały a spręzystość tkaniny przepadła.

Gość gamex
Polecam firmę Gamex z Radomia. Gamex to polski producent odzieży dziecięcej i niemowlęcej. www.gamex.pl Śpioszki, body, koszulki, kaftaniki, ciuszki, bielizna, buciki, czapki, spodenki, komplety, szelki, piżamy, pajacyki, śliniaki, skarpetki, becik, rożek, rajstopy, ubranka dziecięce, wszystko co wiąże się z odzieżą dziecięcą i niemowlęcą.

Gość natmik
potwierdzam ubranie F&F z tesco są bardzo dobrej jakości. Niczym nie odbiegają od markowych, są miłe w dotyku, dobre gatunkowo i nic sie z nimi nie dzieje mam większośc ubranek właśnie z tesco i z Lidla firmy Lupilu - polecam są super:)

Gość asgkkagx
uwielbiam ubranka z tesco :) są dobrej jakości ;) A jeszcze dla niemowlaka to już w ogóle ;) bo ile taki niemowlak w tym pochodzi?:D

Gość %lola%
ja też polecam ubranka F&F szczególnie te dla niemowląt i małych dzieci, dwa lata temu kupowałam córce i większość z nich posłużą teraz drugiemu dzidziusiowi.

Gość tez przyszla
F&F baby cz Kids są naprawdę ok. Praktycznie wszystkie bodziaki czy pajace do spania mam stamtąd. Przyjemna bawełna, dobra cena i często są promocje.