Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzy

Limit wiekowy?

Polecane posty

Waszym zdaniem jaki jest 'limit wiekowy' w seksie? Tzn. ile Waszym zdaniem trzeba mieć lat, żeby móc rozpocząć współżycie seksualne?

To kwestia indywidualna, zależy od człowieka. Ale przyjmując ogólnie wiek minimalny, bez względu na dojrzałość konkretnej osoby, to tak jak mówi prawo-15 lat, ale dopuszczam wyjątki. :p

No ale mi właśnie chodzi o Wasze zdania :). Bo właśnie... Prawo mówi, że trzeba mieć 15 lat, ale czy Waszym zdaniem to nie za wcześnie? Bo ja mam 15 lat i przyznam, że myślę o tym (na razie tylko myślę, nic nie wskazuje na to, że zacznę współżyć teraz) i myślę że psychicznie jestem jak najbardziej na to gotowa, ale jak już wspomniałam, wcale ale to wcale mi się nie śpieszy... Po prostu chciałam zapytać o zdanie innych ludzi.

Ojej, czyli jeszcze nie legitymizujesz się (jak to mawia duch :classic_cool:) wykształceniem podstawowym. :( Ja nie wiem czy coś z tego będzie. :classic_cool:

Odsuń się od biurka trochę, klawiaturę Ci w rękach potrzymam, żebyś nie musiał przerywać :classic_cool:

Gość pysiu pysiu 246
jak masz 15 lat to ci sie tylko wydaje ze jestes gotowa.

Gość mimo zabezpieczeń KAZDY
seks moze zakoncyc sie ciazą.. Wiec limit wiekowy ( a takze , ze tak powiem, spoleczny), jest taki,zeby ta ciaza nie okazla sie tragedia czy wielkim ciezarem. Ten, kto ma warunki do urodzenia ( w razie czego) moze zaczynac.