Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

Pomóżcie,doradźcie...

Polecane posty

Gość lolita.dfg

no wiec pisze w skrócie.. Poznałam chłopaka 3 tygodnie temu na imprezie,przyszedł z moim kolega..ten chłopak nie okazywał szczegolnego zainteresowania mna,prawie w ogóle sie na mnie nie patrzył..widać ze jest bardzo nieśmiały..no i potem impreza sie rozkreciła,wiec wyciagnęłam go do tanca,okazało sie ze chodzi na lekcje tanca toważyskiego.. tanczyło sie nam super,cąły czas ze soba tanczylismy,przytulał sie do mnie,wtulał sie w moja szyje,było niesamowicie,na sam koniec jak szedł do domu chciał buziaka,wiec dostał w policzek..na drugi dzien napisął na naszej klasie,chciał numer..dałam mu..tylko odpisywał raz na dzien i to o późnej porze..stwierdziłąm,ze pewnie nie ma czasu wchodzic..ale już sie dużo razy zdarzyło,ze widziałam,ze jest na dostepnym na naszej kalsie a mimo wszytsko nie pisał..ale tłumaczyłam sobie,że moze to ktoś wchodzi z jego profilu..no ale dwa tygodnie temu pisał ze jedzie na wycieczke i nie bedzie go tydzien,wiec napisalam,ze jak przyjedzie to mi wszytsko opowie jak tam było...i nic mi juz wieciej nie odpisał i od tamtej pory sie nie odzywa..numer telefonu tez wział i w ogole nie napisał... nie pisze do niego bo nie jestem osoba która sie narzuca..nie wiem co mam myśleć;(

Gość kurtyzana... 23
może się zniechęcił... albo, albo to Typ faceta który lubi jak to kbieta się narzuca. Osobiście nie lubię takich...

Gość lolita.dfg
ale on jest niesmiały..tylko wtedy an tej imprezie sie rozkrecił mimo iz nic nie pił..i jak pisał to mimo wszystko wysyłal te emotki"buziaki"..

Gość lolita.dfg
up..

skoro jest niesmiały to być może wystraszył się, że dzieje się coś powazniejszego między wami, na co on nie jest jeszcze gotowy. Spytaj wprost o co chodzi.

Gość lolita.dfg
ale przeciez nie było zadnych powaznych kroków..tylko to tanczenie..i on mnie sam pierwszy na drugi dzien wyszukał na naszje klasie a nie ja..to on chciał numer,to on chciał cały czas ze mna tanczyc..tylko tak odpisywał potejm jakby chciał a nie mógł..:(

tak mają nieśmiałe osoby, najpierw się starają a potem powstaje w nich blokada i często kończą znajomość. Ja tak często robiłam jako młoda osoba...

Gość lolita.dfg
ehh..a szkoda...bo chłoapk jest świetny,super sie czuje w jego toważystwie,a ubiera sie cudownie !to w takim razie da rade cos zrobic zebym mogła z nim kręcic? czy raczej u takiego to ciezko bedzie?

Nie wiem w jakim stopniu jest nieśmiały. Ja miałam tak, że najpierw starałam się zwrócić uwagę faceta, potem im bardziej się starał tym bardziej go olewałam. Nie wiem co Ci doradzić. Może napisz mu, że widzisz, że chyba nie chce z Tobą rozmawiać a szkoda, bo wydaje się wartościowym człowiekiem.I że zawsze może do Ciebie napisać lub się spotkać. I cierpliwie czekaj. Ważne by wiedział, że może Ci ufać.

Gość siri
Do autorki: spróbuj wziąć sprawę w swoje ręce; spytaj go czy nie mógłby z Tobą gdzieś pójść np. na zakupy albo do cioci albo cokolwiek wymyśl i go wyciągnij z domu pod jakimś pretekstem...Nie pytaj go za bardzo bo się wypłoszy...spróbuj sposobem...

Gość lolita.dfg
z atydzien bedzie na ognisku u kolegi...jak cos to mam czekac az sam podejdzie czy mam brac sprawy w swoje rece?

Gość jrhfsejgfhsejfrnh
a więc rada jest taka---naucz się ortografii bo jeżeli pisałas do niego z takimi błędami(toważystwo.??!!!)to soory gregory ale sama rozumiesz...

Gość lolita.dfg
ale ja go prawie nie znam wiec jak to bedzie wygladało jak z dnia na dzien mu napisze zeby na zakupy ze man poszeł..

Gość lolita.dfg
jrhfsejgfhsejfrnh: Własnie o to hodzi, rze raz na dwa lata mi sie zdaży jakiś błond ortograficzny..i to, rze tutaj mi sie trafił jeden byk to nie znaczy, rze popełniam błendy ortogfariczne ciongle ! takrze to hyba nie jest powut dlaczego sie do mnie nie odzywa..:) yooo:/

Gość jrhfsejgfhsejfrnh
dobre podszywie:)

Gość lolita.dfg
akuratnie to nie był podszyw,tylko czepiasz sie jednorazowego błedu,który popełniłam pewnie dlatego bo za szybko pisałam.. podczas pisania wypracowania,uwierz ,ze bym takie błędu już nie popełniła..

Gość lolita.dfg
upppppppppppp