Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksksksks

ile powinna kosztować dobra dekoloryzacja włosów w salonie?

Polecane posty

Gość ksksksks

Dzisiaj natrafiłam na salon lovely look, gdzie dekoloryzacja kosztuje 79zł, za nałożenie farby znów 79zł. Ale czy nie jest to trochę za mało? Nie znam się na tym a jednak jutro pójdę do tego salonu, nie trzeba tam mieć terminu.. Jestem ciemno brązowa, prawie czarna a chcę mieć jakieś ładne brązowe włoski, tak dwa tony jaśniejsze. Ktoś się orientuje jak to jest z tą ceną?

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
hmm cena jest ok :) Do nas do salonu kiedys przyszla klientka z wlosami do ramion i chciala dekoloryzacje zeby zniwelowac ten kolor ktory ma i szefowa jej krzyknela cene 180 zl !!!! buahahahahahaha myslalam ze sie poplacze ze smiechu :D tymbardziej ze produkty do dekoloryzacji sa naprawde tanie :) i uwazaj zeby za dlugo nie trzymali Ci tego bo mozesz wyjsc z salonu bez wlosow ...;/ pozdrawiam ;)

Gość ksksksks
mam grubę i gęste włosy, nie będą po tym zbyt zniszczone? ile powinno się taki dekoloryzator trzymać na głowie?

Gość ksksksks
?

Gość KwIaT_JaSmiNu_21
niszczone troche beda... no ale coz kto nie ryzykuje ten nie zyje :) ja mam krotkie i cienkie wlosy i trzymalam 2 h hehee wiem przesada ale mialam bardzo ciemne wlosy... a teraz mam sliczne miodowe :) i wlosy jakos sie trzymaja :) choc troche wypadaja .... trzymaj tyle ile bedzie trzeba w zaleznosci jak szybko bedzie schodzil kolor :) Powodzenia ;)

Gość ksksksks
no jestem ciekawa, dzięki za radę, jednak są tutaj osoby nie charakteryzujące się chamstwem a które doradzą:) a jak najlepiej odbudować włosy po dekoloryzacji?