Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka13

odezwać się do byłego faceta czy czekać na jego ruch?

Polecane posty

Gość Mariolka13

Czy wypada odezwać się pierwszej do byłego faceta? On ma juz teraz swoją rodzinę a ja swoją.I czy poważnej mężatce wypada zrobić pierwszej ruch?Jeszcze pomyśli że mi nadal na nim zależy.Oczywiście zależy mi i to cholernie.Mieliśmy bardzo dobry kontakt przez 2 lata ale od dwóch miesięcy się nie odzywa.Odezwać się czy nie?

Gość mialo byc tak pieknie
nie odzywaj sie

Gość to tylko potwierdza...
...moja (wielokrotnie juz potwierdzona teorie) o tym, ze za przyjaznia z eks, zawsze kryje sie jakies uczucie. A wlasciwie to nie jakies, ale zawsze takie, ktore jest krzywdzace dla aktualnego partnera.....Eks mojego faceta, musiala do niego "zaesemeskowac" conajmniej 3 razy w miesiacu, a on twierdzil ze nic juz od dawna miedzy nimi nie ma....Ja do swoich kumpli, do ktorych nic nie czuje poza sympatia, nie mam potrzeby wypisywac czesciej niz raz na pol roku i to w waznej sprawie, jesli jestem w zwiazku.

Gość kokoroko
Nie odzywaj sie do niego pierwsza . On wie jak Cie znalezc , ale widocznie nie ma takiej potrzeby . Jezeli bedziesz sie mu narzucala to Cie znienawidzi , on ma wlasna rodzine i mozliwe , ze jego zonie sie wasz kontakt nie podobal . Pamietaj , ze to co bylo kiedys juz nigdy nie bedzie tak samo , zycie nas doswiadcza i tym samym zmienia . Zachowaj godnosc i nie ponizaj sie .

Gość benneton3
ale ty jestes naiwna .