Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxbobixx

Byłam molestowana seksualnie=koszmarne dzieciństwo

Polecane posty

Okej Alena, było miło jak chcesz iść spać łóżko masz, jak nie to ja i tak idę z kafe teraz. Si.

Gość gość
Witam, tez bylam molestowana przez ojczyma bylam wtedy w pierszej klasie podstawowki a skaczylo sie to w polowie czwartej klasy . Mam meza na poczatku tez nie mugl sie do mnie zblizyc dotknac pocalowac a o seksie to dopiro rok po slubie byl i to taki ze jak skaczyl to odwracalam sie i wszystko weacalo to co bylo w dziecinstwie do tej pory nieraz mam z tym problem . Ale powiedzialam chlopakowi ze bylam molestowana pisalam mu listy spotykalismy sie w miejscach prywatnych . Jesli moge cos poradzic porozmawiac z partnerem i zapisac sie do psychoterapeuty , zalozyc bloga, pisac w nim jak sie pani czuje co sie wydarzylo moze pani tez do mnie napisac prywatnie puchatek.tygrysek@wp.pl .

Gość Karolina

Ludzie czemu tak nie rozumiecie ofiar molestowania. Jesteście okropnie. Sama byłam molestowana w wieku 6 lat. Przyłapała brata na tym siostra. Do dziś jest milczenie i co. Taką patologia w ludziach co nie mają empatii w sobie. Chamy i tyle 

Gość Pasi-konik

Op.

Gość Marika

Jak tam się czujesz autorki...?

Lepiej Ci się żyje? Mam nadzieję, że tak 🐈. Jak będziesz potrzebowała porozmawiać to jestem- marika.ka@adres.pl

Gość ..........................

Jakaś świnia znowu używała mojego imienia. Mam nadzieję że to wróci do ciebie z siłą wodospadu, ty kupo goowna. Wszystkiego złego Alena. 

buahaha jestem pewny ze ten temat był pisany przez jakeigos pravika, którego podniecają takie opowiesci ;) i daje drugą pewnosc, ze inni czytajacy na tym forum podniecali sie jak czytali ten pierwszy post;]

Gość huk
17 minut temu, Arystoteles napisał:

buahaha jestem pewny ze ten temat był pisany przez jakeigos pravika, którego podniecają takie opowiesci 😉 i daje drugą pewnosc, ze inni czytajacy na tym forum podniecali sie jak czytali ten pierwszy post;]

ze ciebie podniecil, to nie znaczy, ze innych, normalnych.

Gość huk
17 minut temu, Arystoteles napisał:

buahaha jestem pewny ze ten temat był pisany przez jakeigos pravika, którego podniecają takie opowiesci 😉 i daje drugą pewnosc, ze inni czytajacy na tym forum podniecali sie jak czytali ten pierwszy post;]

ze ciebie podniecil, to nie znaczy, ze innych, normalnych.