Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxbobixx

Byłam molestowana seksualnie=koszmarne dzieciństwo

Polecane posty

Gość gość
syn fubu widzę, że nie traci kondycji:D pozdro:D

Nic byś nie zrobił.To nie On pisał,tylko ludzie.Kościoły to również pomysł ludzi.

Nie,dobranoc.Ale nie zamierzam z Twojego powodu przestać pisać na kafe:).

No k***a oczywiście że nie zamierasz, przecież ciebie ciągnie do boga czy to prawdziwego czy sztucznego.

Alena nie wiem, więc chce wiedzieć co siedzi w twojej główce. Odpowiesz z łaski bożej?

Chcesz wiedzieć co siedzi w mojej główce - po to, żeby się do mnie uprzedzić i żeby mieć powód - aby odesłać mnie w cholerę. Bo innego argumentu na mnie znaleźć nie możesz.

Mogę ci z góry powiedzieć że to mi nie poprawi humoru nawet gdybyś mi powiedziała że jesteś moją koleżanką z podwórka ale okej, powiedz gdzie.

Siedziałam sobie jakby nigdy nic na kafe zabawiając się z innymi pomarańczami, a ty w tym czasie krążyłeś gdzieś wokół, krążyłeś jak sokół, gdy wtem ... cdn. za chwilę.

Myślałem że to będzie epicka saga o moich losach na kafe, a ty mi zapodałaś jeden wers. Od jak dawna to trwa?

Na razie jeden wers, ale mam zamiar wylać na ciebie cały swój talent literacki, przyjmiesz na klatę?

To nawet długo. Okres inkubacji uczuć w normie. A na jakim temacie, poza tym gwarancji że nie kłamiesz nie mam żadnej.

Uhohoho, dobrze że mogę znów siebie poczytać to mi zawsze poprawia humor, nie mogły urzec cię moje wyznania o muchach musiałaś widzieć mnie tu wcześniej, znać mnie moje poglądy i nerwy. Chociaż nikt ze starych nie pisze do mnie - boją się więc kto wie?