Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWA!!!

CZUJĘ SIĘ BOSKO!!!!!!!!!!

Polecane posty

Pracuje w fajnej firmie, praca sprawia mi satysfakcje, jestem osobą zaangażowaną i szef to docenił. Awansowałam, otrzymalam wyższą pensje, zarabiam teraz 3,5 tys. netto. Stac mnie na przyjemnosci, kupuje sobie wszystko o czym, marze fajne ubrania, sprzęt, smaczne i zdrowe jedzenie.... Po pracy stram sie robic tylko to, co sprawia mi przyjemnosc a więc gra, sport, taniec, muzyka, kino, teatr, balet, wycieczki, fotografia, film, malarstwo.... W firmie pracuje kilku przystojnych facetow, jeden szczegolnie mi sie spodobal z resztą ja, jemu także. Spędzamy ze sobą mnostwo czasu, wspolne wypady do klubu, kina, wyjazdy...Wspaniale sie dogadujemy, mamy podobne zainteresowania, kochamy się. Niedlugo lecimy do Portugalii i do Francji, mamy juz zarezerwowany hotel. Praca wymaga podroz zagranicznych wiec na nude nie narzekam. JESTEM SZCZĘŚLIWA. CZUJĘ SIĘ BOSKO I WIEM, ZE MOGĘ WSZYSTKO!!!!!

Gość oho, być może dlatego
spoko spoko, za trzy godziny się obudzisz i sen pryśnie :P

i po co to piszesz, jaki w tym cel , chyba tak ci bosko , ze nie masz nawet przyjaciolki , z ktora mozesz o tym porozmaiwac i tu na forum sie chwalisz , super postawa , wow , bravo !!!!

Nie interesują mnie zazdrosne komenatrze. JESTEM SZCZĘŚLIWA I NIC I NIKT TEGO NIE ZMIENI!!!!!

Gość lljhug
A ja mam kochanego meza, 2 wspanialych synow, piekny dom, super sytuacje materialna, nie musze sobie niczego odmawiac, na urlopy jezdzimy w rozne zakadki swiata. Wygladam mlodo i ladnie, mam lepsza figure niz mialam w wieku 20 lat. Wlasciwie mam prawie wszystko o czym marzylam jako mloda dziewczyna, a nie czuje sie szczesliwa, no moze czasami, sama nie wiem z czego to wynika. Prawie kazdy inny czlowiek bylby szczesliwy na moim miejscu, a ja nie jestem. Chyba mam nature typowej Polki, zawsze sobie cos znajde, zeby sie nie cieszyc, a w Polsce nie mieszkam juz od bardzo, bardzo dawna. Ide, szkoda sobotniego wieczoru na siedzenie przed komputerem.

a czuj sie jak chcesz i kogo to obchodzi, a moj komentarz nie byl zlosliwy tylko stwierdzilam fakt. W jakim celu w ogole to napisalas ? Na forum zadaje sie jakies pytanie , badz jest problem do rozwiazania, a w twoim wpisie to czyste stwierdzenie i co dalej , mamy ci zazdroscic czy uzalac sie nad toba, jaki jest twoj cel ? chyba strata naszego czasu......

Gość ginekkk
HAHAHA, prowokacja. "Szczesliwa Polka" to oksymoron; niewierze

Gość gratulacje nie po polsku
mieszkam w Polsce ale gratuluję wiem, że przyjdzie na mnie czas

Gość A moze dziewczyna pisze
sobie afirmacje??? Dajcie jej spokoj, niech bedzie szczesliwa, ja jej tego zycze i wam.