Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnscacaDVD

kosciół W NIEDZIELĘ.....

Polecane posty

Gość amnscacaDVD

JECHAŁAM BUSEM OBOK KOŚCIOŁA, WŁAŚNIE BYŁO PO MSZY ...jak tak sie przyjrzeć, same babcie albo malutkie dzieci ( czyli tzw. idź bo trzeba!) natomiast brak ludzi w moim wieku czyli przedziale 30 - 40..i tak jest co tydzień:( i teraz się zastanawiam...czemu w nas tyle hipokryzji..jak popatrzeć na jakieś tam badania , okazuje się, że 70% Polaków CHODZI REGULARNIE , uznaje Kościół, jak wspomnieć o eutanazji, aborcji ( choćby w jakiś przypadkach już nie mówię o ogólnej jej dostępności) czy związkach partnerskich wielki szum i oburzenie, a tu się okazuję, że tak naprawdę pic na wodę i tylko chodzi o to by się nie wyróżniać i by ludzie nie gadali??? kurcze....strasznie to męczące żyć w tym kraju gdzie ksiądz ma większe uprawnienia niż inne grupy ( niech będzie 'zawodowe' ) i gdzie władza kościelna jest ponad świecką a ja muszę walczyć z plotkami starszych sąsiadek bo mam cudownego partnera i córeczkę z wyboru bez ślubu ... a więc już jestem z piekła rodem a jakby wspomnieć o przestrzeganiu antykoncepcji ....zabiją wzrokiem:( co za kraj ....hipokrytów!

Gość 24/24 h
70% ??? :D :D : D:D :D Malta najbardziej religijny kraj Europy i tak regulanie do kosciola chodzi 57% Ludności a w polsce 70? dobre :D :D :D :D W Polsce regularnie do kosciola chodzi 40-45% inteligentko.

Gość Tak jest i Co zrobić
A znasz takie powiedzenie. MODLI SIĘ PRZED FIGURA A DIABŁA MA ZA SKÓRA? Wiadomo że lepiej mówić o kimś źle niż o sobie pomyśleć. Znam właśnie takie umcie stare co to ledwo z kościoła wyjdą to już a bo ta to, a bo ta tamto o sąsiadach Ja też tak jak ty wybrałam życie bez ślubu. Nie czuje potrzeby posiadania papierka. Dzieci mają mamę tatę są szczęśliwe my też to po co ta cała legalizacja? Bo tak ksiądz każe? Czy może dlatego że nie zarobił na nas.