Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona matka Nicoli

Moja córka robi OKROPNE rzeczy !!!

Polecane posty

Moja córka robi okropne rzeczy więc uznałam że muszę przejrzeć jej internet i trafiłam na to forum, może wy odpowiecie mi na kilka pytań! moja córka ma 17 lat maluje się wyzywająco i nosi kolorowe ubrania jak jej mówie żeby znalazła sobie normalnego chłopaka to ona mówi że nie chce normalnego tylko po****go i takiego który nosi damskie sukienki... jak facet może nosić damskie sukienki? powiedziała, że kocha jakiegoś roniego z internetu, a ja dowiedziałam się jak wygląda ten roni: http://www.youtube.com/watch?v=25WbTCOrqLk jak on wyglada? jak kobieta :/ na dodatek moja córka chodzi po mieście ze zdjęciami jakiegoś chłopaka i krzyczy na ulicy: jestem królową kafe ?? O co jej chodzi? Jak jej pomóc?

a powinna?

jak uważa się za królową kafe...hmmm, może :classic_cool: niech się bardziej doświadczeni kafeteriusze wypowiedzą :P

Gość maturks4
Ile masz lat "Matko N"? Małolata się nudzi i prowokuje. Za głupaś jednak...

Gość Tak jest i Co zrobić
Nie chce cię straszyć ale ten jej chłopak wygląda nie jak kobieta ale jak guru z jakiejś sekty. Pogadaj z jej wychowawca w szkole może oni też zauważyli coś niepokojącego i razem coś poradzicie

Gość lixondixon
a nie jestes matka noxelii?

Gość Nicola- srola
jak Ty jej dałaś na imie??? To nie imię, to psedudonim dobry do domu publicznego!