Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka11989

przymierzanie bielizny

Polecane posty

Gość izka11989

witam, mam pytanie, czy w sklepach z bielizną typu Intimissimi, Calzedonia itp. można przymierzać biustonosze? Jeszcze jedno pytanie: chce kupic biustonosz dobrej jakosci, nieszkodliwy (mowi sie ze te wszsytko tanie i kolorowe biustonosze są rakotwórcze itd). w cenie tak do 50 zł. Co polecanie? prosze o rady.

Gość izka11989
nikt nie odpowie?

Gość maturks4
To kup biały, ale tani. A w czym niby ten kolor miałby raka przywoływać.? Bo czerwony? Ja od lat kupuję biustonosze na targowisku po 8-12 zł i sprawdzają się świetnie. Głównie dlatego, że modelują wspaniale trochę za duży biust

ja zawsze przymierzam w Intimissimi i nie było z tym problemu więc w innych tez pewnie nie... zresztą to chyba normalne ze aby kupić dobry biustonosz należy sprawdzić czy pasuje na nas, bo numeracje są różne

W intimissimi nic nie znajdziesz (włoski sklep, włoska rozmiarówka, poczytaj: http://balkonetka.pl/2010/4/17/wloskie-push-upy-bez-fiszbinow), w Calzedoni i Triumphie też nic nie znajdziesz, wcisną Ci najwyżej za luźne 75B. http://stanikowamapa.blox.pl/strony/listasklepow.html Tutaj masz listę sklepów, do których warto iść po dobry stanik. Tu ekspedientki Cię zmierzą, dobiorą stanik na Twój biust (a nie na oko), poświęcą dużo czasu i nie wcisną byle czego, żeby tylko sprzedać. Niestety do 50 zł dobrego stanika stacjonarnie raczej nie znajdziesz. Możesz ewentualnie iść pomierzyć stacjonarnie, a potem na allegro kupić model i rozmiar, który leżał najlepiej :) Znasz swój rozmiar?