Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeo.............

Dziewczyny wy to macie przesrane bo musicie czekać aż ktoś was zechce poderwać.

Polecane posty

Gość Romeo.............

prawda?

Gość Juliaxxx
Nie prawda,bo my tez podrywamy.P)

Gość awwqwqw
Nie podrywacie bo jestescie ksiezniczkami

nie nie kochany, my nie dajemy sie tak szybko podrywac wiec to wy musicie czekac az my was poderwiemy. Wiadomo, ze kobiecie jest latwiej poderwac obiekt zainteresowania niz facetowi kobiete :)

Gość Romeo.............
ale to my przecież podrywamy

Gość J-a-s-n-e
My jak Julie z romansu czekamy na ROMEO z romansu!!!!!!!!!!!!!!!!??? ....................................................................................... Obudz sie XXI - wiek - literatura niby ponadczasowa, ale kto by chcial ZAPYZIALEGO ROMEA w tych czasach! LOL

Owszem wy rowniez podrywacie ale wam to przychodzi z wiekszym probleme, bo kobieta olewa, potrafi byc pdla, zmierzyc od gory do doly i sobie pojsc z szyderczym usmiechem na twarzy,a faceci? kiedy kobieta ich zaczepi to tyko mysli jak by tu ja przeleciec hehe moze nie wszyscy ale wiekszosc...

Gość Romeo.............
mam na myśli ogólną regułę, a nie to kogo byście chciały

my mamy lepiej, usmiechniemy sie ladnie, puscimy oczko i facet juz moze nam sie zarzucic na haczyk, rybka złowiona, a facei nie maja tak latwo... nie wiesz o tym?

Mamy przesrane bo facetom się wydaje, że powinni nas podrywać i robią to nagminnie :P

Gość Romeo.............
"bo kobieta olewa, potrafi byc pdla, zmierzyc od gory do doly i sobie pojsc z szyderczym usmiechem na twarzy" ładną laurkę wystawiasz kobietom szczęsliwa 22

Gość awwqwqw
@szczesliwa22 Wcale nie macie tak latwo. Kobiety znacznie lepiej czytaja mowe ciala, kobieta moze puszczac oczko, usmiechac sie a facet i tak moze tego nie odebrac jak zachety do rozmowy, podejscia itd.

Gość ewuuuula
ładna dziewczyna ma zawsze grono adoratorow zainteresowanych jej osobą, wiec nie musi nikogo podrywac:) Tylko wybiera tego co jej odpowiada, a jak nie ten to nastepny

jesli chcemy czekac na podryw "prawdziwego faceta" podkreslam prawdziwego ;p to czekamy, a jesli same mamy ochote to działamy jesli jestesmy odwazne i z pewnoscia nam przychodzi to latwiej. To wlasnie faceci raczej nie maja wyjscia i czekaja dlugo na pdryw ze strony kobiety bo wiemy w tych czasach teraz to laski są wybredne.... wiec jak podejdziesz do dziewczyny, rzucisz jakis tani tekst, to albo dostaniesz w pysk albo zostaniesz olany :) wiec to wy laskawie panowie musicie czekac az was ktoras ZECHCE poderwac ;p

Gość Romeo.............
ładna może i ma grono adoratorów, a co z brzydkimi taka to nikogo nie wyrwie, bo nikt nie zechce być przez nią wyrwany a jest dużo brzydkich kobiet

Gość fyuf
a ja poderwałam swojego faceta :D

Gość Romeo.............
"bo wiemy w tych czasach teraz to laski są wybredne...." czego najlepiej dowodzą te będące z drechami i koksami

Gość wsciekla zielen
Dziewczyny wy to macie przesrane bo musicie czekać aż ktoś was zechce poderwać." my czekamy az cream nas poderwie :D

To, że ty autorze nie masz powodzenia, nie oznacza iż o innych mężczyzn kobiety się nie starają :)

ladna laurka? a dziekuje, ale przykro mi bo taka jest prawda , jesli dziewczyna sie szanuje to tak zrobi.... robia tak laski, ja nie raz tanczylam na parkiecie a jakis koles podchodzil i od tak podrywal mnie poderwac tanimi chwytami nie zdajac sobie sprawy nawet z tego czy jestem zajeta czy wolna... wlasnie tego nie lubie, a faceci mysla ze im wszystko wolna, wiec dostal taki w pysk jak byl nachalny i wiecej razy nie podszedl. Wlasnie w takim stylu moze cos facetow nauczymy, tej kultury i patrzena na nas kobiety jako nie tylko na obiekt porzadania seksualnego...

Swój ciągnie do swego.,..jesteś pewnie, że chciałbyś być z laską "drecha"?

Gość J-a-s-n-e
"Romeo......." znalam takiego ROMEO (ani on ladny byl ani inteligentny). Czemu sie zakochalam? No coz mloda i gluuuuupia bylam! Mam tylko nadzieje, ze los sprawiedliwy bywa ....to tyle!

Gość awwqwqw
Szczesliwa nie masz racji po prostu. Facet moze podejsc do kazdej kobbiety, ma nieograniczone pole wyboru, jak nia ta to nastepna. kobieta tylko teoretycznie moze podejsc do kazdego, w praktyce jest inaczej. Kobiety moga poderwac tylko tych facetow ktorzy dadza im sie poderwac. Jesli srednia laska podejdzie do przystojnego faceta to prawie zawsze zostania olana, w 2 strone juz tak niekoniecznie musi byc

Myślisz, że jeżeli facet zacznie podrywać laskę której się nie podoba to ona go nie oleje?

Gość Romeo.............
"ja nie raz tanczylam na parkiecie a jakis koles podchodzil i od tak podrywal mnie poderwac tanimi chwytami nie zdajac sobie sprawy nawet z tego czy jestem zajeta czy wolna... wlasnie tego nie lubie, a faceci mysla ze im wszystko wolna, wiec dostal taki w pysk jak byl nachalny" na serio dałaś mu w pysk?

Gość Romeo.............
"fawila Swój ciągnie do swego.,..jesteś pewnie, że chciałbyś być z laską "drecha"?" zależy

Gość Romeo.............
wyglądu