Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romeo.............

Dziewczyny wy to macie przesrane bo musicie czekać aż ktoś was zechce poderwać.

Polecane posty

czyli podsumowanie : tylko facet z okładki moze obmacywac w klubie laski normalny facet niech nie podłazi do tej która mu sie podoba bo zostanie olany

czyli podsumowanie : tylko facet z okładki moze obmacywac w klubie laski normalny facet niech nie podłazi do tej która mu sie podoba bo zostanie olany

złapał za dłoń, objął w pasie...cokolwiek. Nie życzę sobie takiego kontaktu z przypadkowo mijającą mnie na parkiecie osobą. Co taki facet sobie wyobraża?

Spadam bo jeszcze sniadania przez was nie jadlam, a niedlugo mam obiad, cholera ;p pozniej jeszcze tu zajrze bo uwielbiam wymiane zdan i poglądów :) pozdrówki

cream - nie masz racji, faceci jak z okladki , jak modele nie sa wcale tutaj nawspanialsi , tacy to przewaznie bufony, zaufani w sobie ... zreszta nie powinnismy poznawac ksiazki po okladce ale po tym co jest w srodku, wiadomo

Gość Romeo.............
zapał za rękę, ale zbrodnia litości ja złapałem 2 razy za tyłek obce mi dziewczyny, dla przetestowania reakcji i nie dostałem od żadnej po mordzie tylko powiedziała, że się chyba nie znamy

To miałeś sporo szczęścia. Nie chodzi o sam fakt, że ktoś mnie za dłoń złapie, chodzi o to, że faceta nie znam. Co innego, jeżeli ktoś chce mnie zaczepić i tylko zwrócić uwagę (np. łapiąc na rękę), ale bywali tacy co próbowali mnie trzymać za dłoń i komplementy prawić.

no widzisz dla przetestowania, ja odrauz wiem, z etaki facet to tylko testowac chce i uwierz mi ze nie raz natknelam sie na takiego wiec nikt nie bedzie mnie tak łapal skoro to moje cialo, czy za reke, za nos, ucho czy noge, nie mam ohoty i juz. Kto powiedzial, ze mozna sobie od tak podotykac bez jego zgody?

Gość Romeo.............
a kto powiedział, że nie :)

szczesliwa ..pierdoli głupoty podstawa to wygląd reszta ma mniejsze znaczenie zresztą normalny koles podejdzie do laski w klubie i normalnie zagada i co oczywiscie bedzie spławiony :D

Ona właśnie mówi :) Chyba żadna normalna kobieta nie cieszy się kiedy jakiś facet zaczyna ją obmacywać. Jest tyle metod podrywu, jeżeli facet zna tylko taką to może spadać :)

Gość dorotayyyyyyyy
Oceniamy po okładce,Cream-ale wy też tak robicie .

Cream - niekoniecznie. Jeżeli do mnie ludzie zagadują to chętnie rozmawiam...zwykle sami szybko dają sobie spokój kiedy widzą, że poza rozmową nie jestem niczym zainteresowana :P

Gość Romeo.............
"Chyba żadna normalna kobieta nie cieszy się kiedy jakiś facet zaczyna ją obmacywać." jeżeli jest bardzo przystojny i seksowny to wątpię, żeby się nie cieszyła

Jest najwyraźniej również tępy. Akurat ja mam uczulenie na tego typu pewność siebie i czerpię sadystyczną przyjemność z ośmieszania tego typu ludzi przy dużej widowni ;)

nie wszystkie kobiety CREAM sa takie same. Ja bede mowila o sobie bo nie obchodza mnie inne. Wiem, ze moze kolo mnie stac koks ktory ma mięśnie jak nie wiem co, a w glowie pusto bo tak to z reguly bywa, napakowany mysli ze jest swietny bo muskulatura odbija mu do łba a dostalby od kogos pocisk to by sie zawinal na piecie... Mialam jednego koksa, kiedys, okazal sie gnojem i tepakiem, no coz, nie ubolewam. Sa wysztyftowani kolesie na imprezach , ale to chyba swiadczy o tym, ze sa zadbani wiec mi to odpowiada. Widuje kolesi ktorzy mysla ze sa krolami parkietu, kazda laska moze byc ich, kiedys spotkalam takiego kolesia na srodku sali, fajnie ubrany, wperfumowany, sory nie powiem bylo widac ze ma kase , ale to co wyprawial na parkiecie, tanczac, mysla ze kazda moze byc jego a laski sie z niego smialy to wiesz co zrobilam? podeszlam bo juz nie wytrzymalam presji i powiedzialam mu ze jest beznadziejny, w tym co robi, jak chce wyrwac laske to sory ale w takim stylu... a podkreslam byl na serio przystojny...

no nie do końca my po okładce nie oceniamy bo : podchodząc do laski która nam cie podoba chcemy ją poznac a wy dając kosza nie chcecie nas poznac tylko jestesmy oceniani po okładce :P fawalia..dobrze ze juz tego nie praktykuje :)

no nie do końca my po okładce nie oceniamy bo : podchodząc do laski która nam cie podoba chcemy ją poznac a wy dając kosza nie chcecie nas poznac tylko jestesmy oceniani po okładce :P fawalia..dobrze ze juz tego nie praktykuje :)

Cream - nie zdarzyło mi się jeszcze odmówić rozmowy jeżeli była rozpoczęta w nienachalny sposób. Gdyby nie to, że jestem szczęśliwie zajęta to pewnie tak poznawałabym facetów ;) Inna sprawa, sama też potrafię zagadać, to nie jest żaden problem, ale w życiu nie wyrwałabym się z łapami do obcego faceta. To jest po prostu .... głupie? Niekulturalne?

fawila - widze piatke sobie mozemy przybic, chyab pojde z Toba na impreze, zabiore tez creama i romea zeby zobaczyli jak zachowuja sie porzadne i szanujace sie kobiety.... :)

Gość Romeo.............
"Akurat ja mam uczulenie na tego typu pewność siebie i czerpię sadystyczną przyjemność z ośmieszania tego typu ludzi przy dużej widowni." to brzydko robisz a zło wraca fawilo

Gość Romeo.............
"szczesliwa22 fawila - widze piatke sobie mozemy przybic," oby nie na twarzy, hehe :)

widzisz ceram - rozmawia mi sie tu z wami dzisiaj bardzo dovrze, nie klocimy sie, jest wymiana zdan, nie wiem jak wygladasz, jaki jestes ale nie oceniam Cie odrazu bo gdybym to zrobila bo np jestes przeciwny temu co pisze to uwierz mi ze pociskow dostal bys ode mnie multum, a jednak tego nie robie, a wiesz dlaczego? bo nie oceniam ludzi wlasnie po okladce. Szanuje Twoje zdanie i to co masz do powiedzenia...

Czemu brzydko? Facet traktuje mnie jak przedmiot łapiąc mnie bez pozwolenia, mam pełne prawo go odepchnąć/spoliczkować/ośmieszyć. Inna sprawa, skoro już ktoś decyduje się na tak odważny akt powinien się liczyć z tym, że odpowiedź będzie równie gwałtowna :P

romeo probuje nas tutaj troszke rozkrecic i poddenerwowac, ale ja sie nie dam, mam cierpliowosc w sobie i kulture osobista... :)

fawila masz racje, widzisz faceci troszke inaczej to rozumieja bo sa facetami, wiadomo ze on nie spoliczkuje kobiety ktoa zlapala go za tylek tak? no bo jak on mobly cos takiego zrobic. Kobiety sa inne. Te podkreslam ktore sie szanuja nie pozwola sobie na tki krok ze strony mezczyzny by mogl ja dotkac tymbardziej za tylek bez pozwolenia, to tak jakby nielegalne hehehe ;p sory za wyrazenie, ale tak to mozna okreslic. Zakazane !!! oooooo :)

Gość Romeo.............
zgadza się, jest zakazane prawnie ale mam wrażenie, że reakcja na to naruszenie nietykalności cielesnej zależy od atrakcyjności macanta

że nielegalne to swoją drogą :P molestowanie to się chyba nazywa...oczywiście teraz trochę wyolbrzymiam, ale gdyby to było w porządku dotykać obcych ludzi to nie było by takich przepisów.