Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kabanoches

Praca Licencjacka na temat prawa wykroczen badz celnego

Polecane posty

Gość Kabanoches

Witam, wszystkich. Mam taki problem, że w tym roku piszę pracę licencjacką. Przeglądając wiele stron internetowych natrafiłem własnie tutaj. Czytając różne posty tutaj zamieszczone pomyślałem, że wasza wiedza pomogłaby mi w moim problemie za co z góry dziękuje. Pracę chciałbym pisac na jeden z tych tematów prawa karnego i wykroczen, cos z dziedziny kryminologi badz kryminalistyki, badz zwiazanego z zabójstwami i przewidzianymi z tym karami ( np. przyczyny i źródła przestpępstwa, może osobowości przestępców i wpływa na ich działania oraz środki zapogiegawcze i rozpoznawcze). Ogólnie interesuję mnie temat zwiazany z zabójstwem i przestpęcą (np.kwalifikowanie typów zabójstw) stąd też moje pytanie. Czy byłby ktoś tak mily i pomógł mi doradzic z wyborem najlepszego/ najciekawszego tematu, a także mógł poradzic czego powieniem się wystrzegac, gdyz mogłbym wpłynac na zbyt głeboka wode i nie poradzic sobie. Zgóry dziekuje za pomoc.

zaden promotor nie pozwoli pisac nt prawa bo przepiszesz kodeks karny i co? przeciez nie bedziesz go interpretowac. zabojcow tez sobie odpusc bo nie ma prawie zadnych polskich publikacji na ten temat, bo tego zbadac sie nie da, a do zk nie wpuszcza Cie by przeprpwadzic badania, bo tacy pacjenci sa zbyt niebezpieczni, osobowosc tak samo :) nawet jesli Ci wpuszcza do zk to zaden Ci nie powie prawdy, rzucisz ankietki to kaza cwelowi wypelnic wszystko i po sprawie, Twoje tematy sa po prostu nie do zbadania. Przeprasszam, ze sie tak wymadrzam ale skonczylam odpowiedzi kierunek i wiem, ze nie dasz rady tego napisac :)

Gość gość
co ty gadasz za brednie? jest mnóstwo tematów z prawa wykroczeń i o morderstwach!

Gość gość
To co ty za kierunek skończyłaś, ze takie głupoty piszesz? i ze nie ma niby polskich publikacji. Jest mnóstwo publikacji na te tematy, na każdy z nich!