Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr

Miał być grill a jest wielka dupa

Polecane posty

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr

Organizmalizmy na dziś grila zakupy mieliśmy zrobić rano, potem wszystko przygotować, a wieczorkiem się świetnie bawić. A tu rano wstajemy i okazuje się, że święto. Każdy z nas zdawał sobie sprawę, że jest święto, bo niektórzy mają z tej okazji wolne, ale jakomuś nie wpadło nikomu do głowy, że zakupów już dziś w związku z grilem nie zrobimy:/ no i nie mamy zadnego mieska nic. No, a ludzie zaproszeni. Ale jestem na siebie zla. Wszyscy jacys nieprzytomni bylismy :O no, ale co teraz mozna wykombinowac. Jest otwarta stacja no, ale tam na grila raczej nic nie kupie.. Co mozna zrobic by i tak fajnie spedzic ten wieczor i nie zamulac sie. Co zamiast grila dajcie jakies pomysly, bo normalnie zaraz cos rozpiernicze na mysl, ze musze wszystko odwolac przez swoja glupote :(

Gość no to ciesz się że grill
eeeeeeeeeeeeeeetam, małe osiedlowe rodzinne sklepiki są otwarte, więc zlokalizować i po zakupy:)

Gość porachaaaaaaaaa
tez mialam dzisiaj zrobic impreze i chuj wielki

Gość o kurde faktycznie
własnie jakies małe sklepiki na pewno są czynne moze akurat znajdziesz cos na tego grilla, choc pewnie zapłacisz podwojnie

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
no, ale w takich osiedlowych kupie karkowke ?? wszystkie warzywa na salatki? kielbaski itd? pewnie ceny porazajace.. mialam kupic w markecie mam do dyspozycji 100zł na 4 osoby.

Gość 44455444
w żabce pewnie jakąś kiełbasę uda Ci się kupić,taki ubogi griil będzie,najważniejsze dobre towarzystwo:) a moze lepiej ognisko zrobić? ziemniaki z ogniska i kiełbasa na patyku:)

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
kurcze no przejde sie po osiedlu moze jakis sklepik dorwe, ale nie sadze, ze uda sie kupic wszystko co planowalam Nie wiem dlaczego zostawilam to na dzis moglam kupic wczoraj :o ale czlowiek glupi no

Szukasz problemu... Małe sklepy otwarte, ale też źle... Kupisz co będzie, proste. Chyba lepiej zjeść kiełbę z keczupem, niż siedzieć przy pustym stole??

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
Nie za bardzo jest miejscówa na ognisko, bo grill mial byc na podworku, a tutaj raczej nie rozpale ogniska nie ma miejsca

Gość o kurde faktycznie
wiesz, gdyby nie kafeteria też nie wiedziałabym o dzisiejszym święcie :D już wczoraj przestrzegali żeby iść do sklepów w razie czego :D

Gość no to ciesz się że grill
karkówki może nie, ale jakieś kiełbaski czy kaszankę pewnie tak. Warzywa też pewnie jakieś będą a jak nie, to kupić gotowe sałatki. Nic nie poradze, że jakiś zakręcony gapiszon z ciebie i nie wiedziałaś o zielonych świątkach, o których wszędzie od piątku trąbią :)

Gość sdfgbf
jaka miejscowosc zaraz znajde jakis otwarty sklep??

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
małe sklepy są otwarte? dzisiaj jest niedziela wiec nawet te małe w zwykle niedziele nie sa raczej otwarte wiec tym bardziej w swieto. Problem dlatego, ze pewnie nie znajde sklepu otwartego.

Gość o kurde faktycznie
prywaciarze chcą zarabiać więc na pewno mają pootwierane sklepiki.

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
Wlasnie o to chodzi, ze swieto jest to wiedzialam. Moj chlopak wlasnie z tej okazji ma wolne w pracy. Wiec wiedzialam, ale jakos czlowiek nie pomyslal, ze zakupow juz nie zrobi. No gapiszon jestem i juz. Dlatego tak ubolewam, bo mozliwe ze przeze mnie rozpiernicze plany nasze na grila

To siedź w domu, odwołaj grilla i już. Czy narzekanie, że nie kupisz co trzeba, albo będzie zamknięte bez wcześniejszego sprawdzenia sprawi, że nagle przed Twoim domem pojawi się otwarte tesco, albo produkty spadną z nieba?? Lepiej siedzieć przed kompem i narzekać, niż wyjść z domu i poszukać otwartego sklepu??

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
miasto Radom

może kupcie w żabce ziemniaki i zróbcie pieczone z grilla z twarożkami? Zawsze to coś:)

Gość nie pierdol nudziaro
tylko idź na zakupy u mnie żabki i warzywniaki sa otwarte

następna je.bnięta. Sobie sama kur.wa zapier.dalaj w niedzielę ! Każda niedziela powinna być wolna a nie tylko taka jak dziś ! A księżniczki obrażone, bo w końcu sklepikarzom, kasjerkom etc. nie należy się wolne :O:O:O....

Gość o kurde faktycznie
na tak spore miasto na bank znajdziesz i kupisz w miare dobre coś na grilla

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
desiree83 przeciez nie chce w domu siedziec. Jak sie zorientowalam, ze sklepy sa zamkniete to od razu do glowy jedna mysl no i duuupa blada. Zalozylam temat bo jakos widzialam wszystk oczarno przeciez nie mowie, ze nie przejde sie. Zaraz przyjdzie chlopak i polecimy na poszukiwania jakiegos sklepiku. Ale troszke sie podlamalam, bo jednak nie wiem czy bedzie tak jak planowalam.

Napisałam to co napisałam, bo właśnie Twoje wypowiedzi wyglądają tak, jakbyś tylko problemu szukała, zamiast rozwiązania.

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
NieLubieNiedziel wiesz co zaloze sie, ze Ci sklepikarze w wiekszosci woleli by pracowac dzisiaj, a wolne wziac sobie w dzien kiedy to oni by chcieli sami, a nie kiedy jest to z gory narzucone. I Nikt nie jest jebniety jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj, albo udzielaj, ale nie obrazajac.

Gość o kurde faktycznie
ale co mnie to obchodzi :o

Gość wrrr wrrr wrrrrrrr
troche mi poprawiliscie humor. Dziekowac :) mam nadzieje, ze znajde cos:) to lecee pa. I Wam milej niedzieli zycze:)

Gość o kurde faktycznie
powodzenia :D

Gość ahi kogii
kup ziemniaki, masełko i czosnek :D zawijasz w folie ziemniaki z czosnkiem i wrzucasz tam gdzie wegiel. jak już beda gotowe to z maselkiem mmm pyszota.. i tanio!