Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

Mam etat mogę zapewnić byt dziewczynie ( przyszłej żonie)

Polecane posty

Gość Fendii
Wybacz Adrzeju ze zadalam to pyatnie ale rodzice moi tez by sie pytali o to na pewno....beda chcieli wiedziec z kim sie ich corka jedyna wiaze i czy jestes dobrym czlowiekiem pracowitym, napisz cos o sobie andrzeju, mam andzieje ze to nie sa zarty bo szukam na powaznie mezczyzny ktory zazapewnilby mi by, mysle z ejak zarabiasz wlidlu te 1200 i by rodzice dlai wyprowke to bysmy zyli jak w gaju

Gość Andrzeju a jakiego masz penisa
e teraz to hczne wesela nie modne som szkoda kasy, lepiej se gdzies na wycieczke pojechac a weselisko skromne zrobic

Ja na weselę mam bo trochę uzbierałem. A zresztąjeśli chodzi o wesele to nie było by raczej duże z mojej strony parę osób.

to jak z tymi twoimi klejontami?nadajesz sie do zeniaczki??to wazne dla kazdej panny

Gość jkjkkkh
a czy wyglad ma dla ciebie znaczenie?

Gość Fendii
ja mam duzom rodzine duzo kuzynostwa ze strony taty i mmay duzo wujostwa i duzo by bylo u mnie gosci ale tym sie nie musisz martwic bo u mnie remiza duz ai rodzice byz robili dobre wesele na pewnob y bylo swiniobicie przed weselem zeby bylo co do garwa w lozyc, rodzice lubia takie wystawne przyjecia ty bys tylko musial zadba co orkiestre i wodke to wszytsko

Gość fsafsafsafsafs
a moim zdaniem andrzej to toiria sposkowa jakis koles podaje sie za takiego andrzeja z lidla i kreci sobie beke z ludzi ;)

Wiadomo że rodzice się martwiąo córkę ale jeśli chodzi o mnie to bym mógl najpier przyjść ze swoimi albo na odwót ty byśprzyszła ze swoimi i zrobili byśmy zapoznanie. Wtedy jedni by sięzapoznali z drugimi i by mnie poznali twoi a moi ciebie by poznali. tak było by najrozsądniej.

lubie kutasiki +20 cm

Gość smmmmmnaosoosfffoobasmutnaaaaa
Wiecie - wystarczyło mi być tym filologiem i nie po mnie, a tak po mnie. I teraz muszę tak daleko jechać. Koło granicy niemieckiej żeby - tak daleko i tyle :( Nic mi się nie podoba. W Niemczech gdybym teraz była - to by mi tak dobrze było. Jacy ci Holendrzy są i nie po mnie a tak? Zarobię , nie moge nic mówić mi powiedzą. Ale mogę. No ale oni nie są królestwem mi powiedzą. Co ich to obchodzi co ich księżniczka robiła w kiblu na przykład? A UNIA EUROPEJSKA powiem - może mogła być w Holandii siedziba - prawo tam jest, kpina. Może siedziba Uni mogła być w Holandii, a prawo w Bruxeli i zaraz by było jakoś normalniej, a tak? I statki mają - przecież Unia bez morza jest. Skąd mają mieć morze, nie? Taka kpina. I np. co zrobić z Unią - coś w Holandii żeby było morze i tyle. Taka lądowa Unia zamiast MORSKA, nie? I tyle. cdn.

Gość smmmmmnaosoosfffoobasmutnaaaaa
Cześc Andzej - jak Ci sie wiedzie? ja na razie idę fobie, ale jeszcze przyjdę tutaj i tyle napiszę. Bo co tu więcej napisać. Nie wiem :(

prosze prosze napisz bo mamusia mowi ze trzeba wiedziec przed slubem chociaz prbowac sie nie powinno

Gość Fendii
to wpierw ANdrzeju bym Ciebie i Twoich rodzicow ugoscila u siebie bo tak wypada, taka jets tradycja, wteyd jak bedziemy juz po slowie to mozna wsyztsko zaczac ustalac mas zracje tak by bylo najrozsadniej.. ale u mnie parafia nie jest duza to ksiaz od razu by na zapwoiedzi nas zapisal bo u mnei to takie klekoty od razu rozpowiadaja wsyztsko. tylko wpierw Andrzeju bysmy sami sie musieli spotkac by porozmawiac czegos wiecej sie o sobie dowiedziec i ustalic jak zesmy sie poznali bo moje ojcy nie beda zadowoleni ze przez internet co to to nie

Gość jagabomba
chyba w przedbiegach odpadlam. to dlatego ze niska jestem? W banku pracuje i mam 1340 zl wyplaty

Narazie muszękończyć bo mama woła na kolację potem jeszcze sięodezwę. I proszę tych którzy sobie żartują by nie pisali do mnie i się nie wyrażali w ten sposób o jakim nawet szkoda pisać, bo tu nie dom publiczny. A jeśli chodzi o uczciwy osoby to do następnego razu. Pozdrawiam.

Gość jagabomba
to ja czekam. pozdrawiam rowniez

Gość Fendii
ANdrzeju to napisz o ktorej teraz bedziesz ? ja musze krowom da cjesc i oporzadzic bede za 2 h czyli o 20 co ty na to ?

Gość Adsdssdds
zacny topik :D

Już jestem z powrotem na kolacje miałem naleśniki z twarogiem. Lubięogólnie raczej mączne rzeczy. Naleśniki, pierogi, makaron. Mieso jadam sporadycznie.

Gość sama 31
Andrzeju a czy przyjmiesz wdowę z dwójką dzieci? Jestem bogata, mam pieniądze i nie musiałbyś pracować, mieszkam w Gdyni

Gość sama 31
31 tak jak w nicku

Gość sama 31
4 i 6 lat

Najpierw musieli byśmy się zapoznać. Ale czy dzieci by mnie polubiły i czy jesteś gotowa by mieś jescze jakieś dziecko ?

Gość jagabomba
ja bardzo lubie gotowac, a jeszcze bardziej piec

Gość ewelina 27 lat
hej hej a o mnie zapomniales czy co? hcialbys sie na randke umoiwc?a jak tak to gdzie bys chcial? albo napisz jak pracujesz w przyszlym tygodniu to moize bym wziela urlop i wpadla do ciebie

Gość sama 31
Myślę, że z dziecmi nie byłoby problemów, brakuje im ojca (mam 2 córki) a czy chce mieć jeszcze dzieci to tak, zawsze chciałam 4

Lubię ciasta ale tak jak wcześniej mówiłem najpierw trzeba było by sięzapoznać.

Gość Fendii
Ndrzeju czyli nie chcesz juz mnie ?Ja mam 20 lat jestem mloda kobieta...... ehhh widze ze jeste smaterialista...