Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

Mam etat mogę zapewnić byt dziewczynie ( przyszłej żonie)

Polecane posty

Gość nie ładnie!!!!
oj dziewczyny czy tak trudno uwierzyć, że na świecie są jeszcze porządni mężczyźni, którzy cenią sobie rodzinę, spokój. Którzy nie zdradzają, nie uwodzą. Ja mam 33 lata, nie mam partnerki bo takiej jeszcze nie spotkałem. I zarabiam 1600 zł i mam starego pasata

Gość jagabomba
jesteś mój!!! dziewczyny zaklepuje GO:)

Gość jagabomba
Też poszłyście?:)

Gość Fendii
Andrzeju !!! Oddaliłes sie tak bez pożegnania jelsi chcesz wiedziec to skonczylam oprzatek w oborze teraz tata mowi do mnie idz corka se jakas ksiazke wez do reki zobacz troche swiata..... ja poszlam zybko do stodoly z laptopem co go ostatnio dostalam od taty z adobre sprawowoanie i pisze tu do ciebie.... chce bys wiedzial zem nidlugo planuje z rodzicmai o tobie porozmawiac mam andzieje ze sie do mnie odezwiesz... mowilam ze bede o 20 i jestem bo ten oprzatek u krow troche czasu zajmuje pozniej sie umyc przebrac itd zresztom sma zobaczys zjak do mnie na gospodarke przyjdziesz

Gość Fendii
Andrzeju ja wszytsko rozumiem te pierwsze niemsialosci pkonywanie lodow... sama jestem mloda niedoswiadczona ale razme do tego dojdziemy... jzu ci mowilam ty w lidluz arobisz 1200 plus moj posag bedzie nam sie zylo jak w gaju pozniej przyjda dzieci bedzie sielanka.... czekam andrzeju na ciebie miales byc zaczynam sie niepokoisc mam andzieje ze jestes slownym mezczyznom bo takiego szukam.... na wsi nie tak straszno zreszta sma zobaczys zu na steraz wsyztsko mechanizacja

Gość jagabomba
:D

Gość Fendii
zapomnialam ci andrzejku napisac z ejak sie umylam bo robocie to bylma jeszcze na mszy dalam ksiedzu zeby mnie wziol w modly za rychly slub trzymam cie za slowo

Gość vjv
zejdzcie z niego bo mi go szkoda :P

Tak myślałem że sobie wielu żarty ze mnie robi. Tak myślalem bo troche podejrzane mi to bylo. Teraz widaćkto ućciwy a kto żarty sobie strugał. W lidlu pracuję a o mnie nikt wam nie powie bo nie mogą zresztą powiedziałem o tym i informacji na mój temat nie udzielą. Tak jak mówiłem szukam tylko pożądnej partnerki a nie kawalarzy i nabijaczy.

A pieniądze na wesele mam i to nie od mamy ani taty tylko z własnych oszczędnosci. Nie palę i nie piję zadnej wudki. Jem skromnie i na wszystko inne jakoś starcza a i odlozyć się teżudaje . Szukam partnerki bo już pora i mam nadzieję że i t6u jakieś uczciwe sięznajdą a jak nie tu to gdzie indziej. dziewczyn jest dużo napewno jakaś partnerka się trafi. A etat w tych czasach to ważna rzecz a nie jakieś tam dorywcze robutki. Umowę mam.

Ładne dziewczyny nie powiem zgrabne, młode i opalone. Ale wiadomo jak to mowią starsi ( ładna miska jeśćnie da) ja mam etat i nie żądam by mi ktoś dawał jeść ale uważam że takie super laski to bardziej gangsterów szukają a nie zwykłych ludzi.

Gość hahaha00000
chcesz utrzymac rodzine za 1400zł..o kurwa!!!!!!!!!! mi samej nie starcza tyle a ty chcesz byt zapewnic zonie, a dzieci głodne beda chodzic.

Gość kamelia22e
Andrzej, podaj maila jeśli masz ochotę popisać :)

Gość olka45677
chyba zapewnic biede a nie byt. za mało..gdybys napisał że zarabiasz jakies min 8 tys to zastanawiałabym sie