Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzej

Mam etat mogę zapewnić byt dziewczynie ( przyszłej żonie)

Polecane posty

Gość zainteresowana jestem.
2 pokoje ,mieszkanie 40m2 z tym ze chigene musze robic w kuchni bo nie mamy wanny tylko sam kibelek

tak mam pokój z bratem, mamy łóżko pientrowe wienc spimy osobno, zamieniamy się spaniem, raz on spi na gorze a ja na dole a następnego dnia osobno :) mamy 3 pokoje, mama z tatem śpiom razem a trzeci pokoj jest dla gości.

Andzeju a ile ty masz pokoi ? i ile mieszka osob w twoim mieszkaniu? Czy po slubie moge zamieszkac z toba u ciebie ?

16.45 podszyw

Acha, to nie fajnie a nie dało by się do tej małej łazienki chociaż kabiny prysznicowej wstawić? A jeśli chodzi o męszczyzn to raczej jest to dla mnie problem. ja raczej takiej dziewczyny niemógł bym mieć.

Gość Krysia32
Ja rowniez jestem chetna na zwiazek z slubem.

Gość zainteresowana jestem,
Ale dostalam rozgrzeszenie Andzeju , ty mi nie wybaczysz? Ja bylam mloda a oni wykorzystali moja naiwnosc :(

Gość zainteresowana jestem,
ktos zaczernil moj nick i nie moge pod nim pisac :(

Wsumie to nie była w takim razie twoja wina a zachowanie tamtych zasługuje na potempienie. Jesli ksiąz dał ci rozgrzeszenie to w sumie jest ok.

Gość ja bym byla chetna tylko sie
ej a mi czemu ni nie odpiszesz ewelina 27 lat na poczcie pracuje w gdyni

W akwarium mam welony głównie jest jeszcze parę głupików i glonojady. Jeśli chodzi o roslinki to zwyczajne moczarki tylko welony je podjadająbo ten gatunek caly czas by coś jadla. W jednym mam teżdwa żólwie czerwonolice fajne zwieżaki z nich.

Gość co za wiesniaki
ejj ludzie nie róbcie z Wejherowa WSI :D kurwa jacy rolnicy ? :D:D hahahha

Gość Krysia32
Andzeju slodziakz ciebie :*

Gość Fenndi
Andrzeju ja pochodze ze wsi i mam gospodarstwo rolne - 50 ha w tym 20 krów. jets troche pracy ale jak bym wyszla za maz to rodzic eod razu mi daja ziemie (pol bo mam barta jesczze) i dom stawiaja bysmy mieli zapewniony byt. ja mam 20 lat Andrzeju, 180 cm wzrostu i na imie Faustyna ale mowia na mnie fendi

Do Eweliny 27 lat. To fajnie że masz etat i swoje pieniążki. Gdynia mi się bardzo podoba a szczególnie skwerek.

Gość Fenndi
Aha Andrzeju ja pochodze z woj kujawsko-pomorskiego, ale mysle ze to nie jest istotne> ja szukam gogos kto by sie na gospodarstwie sprawdzil bo rodzice tego ode mnie wymagaja, jak nie umiesz to bysmy cie wszytskiego nauczyli. U mnie krow doic nie trzeba bo u mnie wsyztsko zmechanizowane tylko tyle roobty co na zniwa i rodzice wnukow chca

Gość bauahhahahha
hahahah ale wy tu zartujecie ?

Kurcze już się gubię bo tyle pytań. Do Fendi. Podoba mi się imie. Orginalne. Ale jak już wspomialem na wieś raczej nie przeprowadzil bym się. A ty nie mogla byś do miasta się ewentualnie przenieść? W mieście zawsze latwiej.

Gość Krysia32
Andzeju czy jestes w lidlu ochroniarzem?

Gość Fenndi
Ndrzeju nie wiem bym musiala prozmawiac z rodzicami bo moj brat studiuje i oni sie boja z ejak jakas panne z miasta pozna ( a miastowe to sma wiesz jakie sa! tpisy solara.... i juz nie dziewicie ) to na gospodarstwie nie bedzie mial kto zostac. tatko mowilz e nawet jak bym chclopa wziela co nic nie umie ale chetnego do pracy to by cie wszytskiego nauczyl, i to tylko praca jest w zniwa i na wiosne poztaym jak mamy yto 50 ha to mamy tez ludzi do pomocy ja za bardzo w polu nie pracuje bo gotuje obiady sprzatam i bym sie dziecmi zajmowala, nie wiem czy by rodzice pozwolili zebym sie wyprowadzila az tak daleko

ja mam starszą o 4 lata siostręale ona mieszka z mężem w Angli. Wyjechali 6 lat temu i raz w roku przyjeżdźają w lato. ja mieszkam z rodzicami na dwuch pokojach ( mam swój poój )

Gość Krysia32
Cz twoim rodzice mieliby cos przeciwko temu jak bym np. spala u ciebie czasem?

Do Krysi. Tak jestem ochraniażem. A jesli chodzi o mieszkanie na wsi to ja mam pracę tu w Wejherowie. Chociaż prawdopodobnie odejdę z ochrony i przejdę na etat pracownika Lidlu jako kasjer. Ale to jeszcze jak na razie nic pewnego. Czas pokaże, puki co mam etat jako prac ochrony.

Do krysi napewno tak . Zresztą ja sobie takiej sytuacji nie wyobrażam jak miało by to niby wygladać? Że ty Krysiu byś chciała spać u mnie w pokoju? Po ślubie to wiadomo ale przed to raczej było by to kłopotliwe i raczej nie do przeskoczenia. Ale potem jak już byli po słowie to jak najbardziej bo to jest oczywiste.

Gość Krysia32
Ja jestem z Malborka i mam swoja kawalerke

Gość Krysia32
A czy twoim rodzice maja 2 lozka w swoim pokoju ? Z racji odleglosci musialabym gdzies spac.