Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowe_jabłko

CHCIAŁABYM SIĘ ZAKOCHAC... NIGDY NIE KOCHAŁAM SZCZERZE

Polecane posty

Gość czekoladowe_jabłko

mam przeszło 18 lat a ja samotna, czy ze mną jest coś nie tak.. czy..? bo nie wiem. nie to że ubolewam nad tym z dnia na dzien bo tak nie jest tylko teraz sie tak przez chwile zastanowiłam, moje przyjaciółki mają kogos....a ja sama, a jestem ekspertem od tych spraw, zawsz wiem jak komus pomóc wiem jak doradzic a sama nie mam nikogo.... dziwne......jak to jest. ja jeszcze nigdy nikogo szczerze nie pokochałam.... hmm

Gość czekoladowe_jabłko
:)

Gość santamonicaano
tez tak mialam. uwazalam sie za zero i kiedy tylko jeden chlopak sie zainteresowal mna to z nim poszlam do lozka, okazalo sie ze chcial sie tylko ruchac a ja naiwna mu dalam.tak wiec ciesz sie ze sie nei zakochujesz bo ja raz to zrobilam i to mnie zniszczylo. a tak to przynajmniej nikt cie nie wykorzysta bo myslisz trzezwo.

Gość -9809876
moze brzydka jestes?:p

Gość santamonicaano
ona nie mowi ze jej nikt nie kocha ale ze ona nie moze sie zakochac

Gość czekoladowe_jabłko
chyba nie, bo na brak powodzenia nie narzekam, lecz dla mnie każdy jest taki sami........ może jestem jeszcze małą dziewczynką i czekam na księcia na białym koniu....

Gość czekoladowe_jabłko
no własnie..

Gość aniołopochodna_92
Autorko! Na prawdę nie masz czym się przejmowac. Podejrzewam,że ciężko jest Ci się otworzyć przed jakimkolwiek chłopakiem,a jak się zakochać jeżeli nic się nie dzieje ? :) Nie masz 30 lat. Jesteś bardzo młoda. Moze to jeszcze nie czas na Ciebie. Każdy z nas dojrzewa w innym tempie ;)

Gość alson3634634634
Tez mam 18 lat, byłam już w paru związkach, a tez nikogo nie kochałam. Z każdym chłopakiem to ja zrywałam, bo ich moglam pokochac :o. Teraz tez jestem w zwiazku iłudze się, że z czasem miłość przyjdzie.. Nie wiem dlaczego tak jest. Jaki jestes znak zodiaku ?

Gość alson3634634634
nie moglam pokochac*

Gość czekoladowe_jabłko
jestem ryba

Gość czekoladowe_jabłko
ciezko jest ciezko, bo teraz trudno znaleźć chłopaka bardzo w porządku na miare 21 wieku... no ciezko jest cholera, moze to ja jestem jakas dziwna wybredna

Gość erwerer
ja peirtole ja mam 34 lata i nigdy nie kochalam, nigdy nie bylam w wartosciowym zwiazku. Znowu gimgowna pierdoly pisza

Gość alson3634634634
no ja wlasnie wybieram sobie porządnych.. moze w tym jest problem, bo kobiety podobno kochaja skurwieli?:o

Gość czekoladowe_jabłko
no własnie tak podobno jest.......... mam metlik w głowie dziwny dzien, jakym z kims byłam napewno teraz bym nie siedziała tu.... ale tylko gdybam :/ no ale co mam robic? wyjsc na ulice i szukac przyszłego meza:D?

Gość gość Aska
Mam 39 lat nie jak Wy 18... Nigdy nikogo nie kochałam. Nie znam uczucia. Nie wiem czemu ale nikt nigdy nie zrobił na mnie wrażenia.. Przykre, bo bardzo bym chciała sie zakochać podobno jest fajnie. Patrzę na pary przechodzące obok mnie i zastanawiam sie... Co jest ze mną nie tak???

Gość gość
Aska jestes aseksualna poprostu.Ponoc jest grupa ludzi,ktora nie odczuwa emocji nie pmietam jak to sie nazywalo.