Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ks\nf

Dzisiaj robie kotlety mielone z indyka...

Polecane posty

Gość ks\nf

ale mam dosyc ziemniakow ryzu i kaszy, z czym mozna je podac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość saszszka
z truskawkami :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z bułką lub chlebem
ale ja tak zazwyczaj jadam na zimno i do tego sosik jakiś i mniam!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fhgrsxh
z kalafiorem, brokulem, fasolka?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z bułką lub chlebem
albo po prostu jak nie chcesz kasz,ziemniakow czy tez ryzu to po prostu podaj z jakąś sałatką

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zrób je bez węglowodanowych dodatków, ale żeby były ciekawsze, możesz zrobić je tak: - podsmażasz na patelni drobno pokrojone pieczarki z cebulką, - mieszasz mięsko z podsmażonymi pieczarkami i cebulką (część pieczarek i cebuli zostawiasz) - dodajesz rozdrobniony serek topiony w plasterkach (rozdrabniasz na kawałeczki w rękach - nie polecam krojenia, bo to jednak serek topiony) - formujesz kotlety i smażysz. A na koniec podajesz w taki sposób, że układasz: liść sałaty, na to plaster pomidora, na to kotlecika, na kotlecika znów plaster pomidora, polewasz to odrobiną musztardy i posypujesz pozostałą cebulką i pieczarkami. PYCHA - POLECAM!!! W dodatku zdrowe i niskokaloryczne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no serek topiony jest
faktycznie niskokaloryczny + smażone kotlety...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zrób z tego mięsa szszłyki
Mięso tak samo naszykuj jak na kotlety. Uformuj kulki wielkości orzecha włoskiego,lekko je spłaszcz. nadziewaj na przemian:kulka mięsa,kawałek papryki,kawałek cukinii,kawałek pieczarki.Włóż do piekarnika na ruszt i piecz 45 minut - 180 st.Jedz bez węglowodanowych dodatkow,jedynie polane pikantnym keczapem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z kus kusem z czosnkiem
i kukurydzą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tez dzis robie mielone z indyka :) ale bez weglowodanowych dodatkow i smazenia ;) do miesa dodaje pokruszony ser feta, czosnek, pietruszke i musztarde i pieke na blasze pod gorna grzalka w piekarniku. do tego grzybki + kukurydza z bobem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Varadero
Od jutra polecam Wam zapoznać się z najnowszym urządzeniem kuchennym na rynku - Varadero, czyli gotowanie, smażenie pieczenie i wiele, wiele innych czynności stanie się prostsze niż myślisz...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mozna jajo sadzone mozna kalafiora albo fasolke szparagowa z zasmazka mozna kus kus

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×