Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cast

miesiączka

Polecane posty

Gość cast

Witam, mam problem. Miesiączka spóźnia mi sie już 6 dzien, strasznie sie boje. Ostatni okres mialam 10 maja w czasie przyjmowania antybiotyków. Miałam angine od początku maja. Tuż po zakonczeniu przyjmowania antybiotykow miałam infekcje grzybiczna pochwy. Aktualnie jest juz dobrze ale nie mam miesiaczki. Kochałam sie ze swoim chlopakiem ale to bylo ze 2 miesiace temu i sie zabezpieczylismy, miesiaczke mialam normalną. Więc razem w ciazy nie jestem. Ale ostatnio uprawiali petting i niechcacy jak już mój chlopak doszedl dotknelam swoich majtek i nie wiem czy coś się tam moglo dostać przez przypadek, jakims tam cudem. Normalnie to bym sie tym nie przejmowala bo przeciez to by bylo nie mozliwe, ale nie mam juz 6 dzien okresu i się boje. Robiłam test ciazowy gdy okres spoznial mi sie tylko 2 dni i wyszedl negatywny. Czasem mam bóle w podbrzuszu, takie jak wystepują w czasie miesiaczki. Nie wiem czy brak krawienia jest spowodowany wczesniejszym oslabieniem czy tez moze jednak jestem w ciazy. Strasznie sie martwimy z chlopakiem.

Gość TaSamaCoZawsze
Nie przejmuj się, to na pewno opóźnienie spowodowane chorobą. Jest bardzo, ale to bardzo mała szansa, wręcz żadna, że kiedy dotkniesz się majtek po wytrysku to zajdziesz w ciążę, przecież żeby powstało dziecko musi dojść do wytrysku w pochwie ;-)