Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka....

Byłam wczoraj na randce, dzis się jeszcze nie odezwał - czy to źle?

Polecane posty

Gość kropka....

a przyznaje ze czekam na tel :/

Gość kropka....
czyli ze juz powinien sie odezwac? no wlasnie tez tak mysle.... juz 15.... szkoda

Gość rozany ogrod
Noxelia spierdalaj i tak masz tylko doświadczenie w dawaniu dupy za gadżety :classic_cool:

Gość rozany ogrod
tak, to zle :(a na ,,dobranoc" sms dostalas ?

Gość kropka....
e no każda rada cenna... grunt to sie nie odezwac pierwsza, prawda? jak facet chce to

Gość kropka....
na dobranoc dostalam smsa z pytaniem czy dotalam bezpiecznie do domu, i ze dobrej nocy i ze mu bylo milo... taki typowo uprzejmy sms :/

jak facet by chciał to by sie na drugi dzień odezwwał widocznie mu sie nie spodobałas albo byłas ubrana nie wyjsciowo i uznał to za brak szacunku

Gość kropka....
kurcze, moja pierwsza randka od baaaaaaaaaaaaaardzo dlugiego czasu... masakra :O nie lubie takiej fazy i zgadywanek - odezwie sie czy nie, podobalo mu sie czy nie... echhhhh ja to bym najchetniej od razu zapytala czy mu sie podobalo, i co mysli i wogole :O ale przeciez tak nie mozna :O

Gość kropka....
ubrałam sie normalnie wyjsciowo, randka trwala 6 godzin.... wydawalo mi sie ze wszystko bylo ok... no ale coz - fakty mowia same za siebie, szkoda

Gość mnbvcxzxcv
a jak byłaś ubrana?

Gość erEDQedQE
Na pewno się odezwie nie panikuj. Niektórzy tak mają. Może jest u rodziny na jakimś obiadku i nie ma czasu?

Gość bbn,b .nb.
a jak długo znaliście się przed randką? gdzie się poznaliście?

Gość dsdsdds
Kropka, facet ma czas do 3 dni po randce zeby sie odezwal. Czesc facetow nie odzywa sie nastepnego dnia po randce by nie wyjsc na zbyt nachalnego, by potrzymac dziewczyne w niepewnosci. Jesli nie odezwie sie do wtorku to bedziesz mogla narzekac.

to jest najgorsze wydaje sie ze wszystko było ok ale telefon potem nie dzwoni zdarza sie bedzie inny

Gość kropka....
Przez znajomych-znajomych, widzialam go przed randka raz, jakis tydzien temu.. jak go poznalam to w zasadzie niewiele ze soba rozmawialismy - jedynie w grupie, wczoraj bylo pierwsze spotkanie sam na sam.. W sumie malo o nim wiem, znajomi tez niewiele.

Gość bbn,b .nb.
ja ostatnio spotykałam się z takim jednym... wysłał sms, zaraz na drugi dzień z samego rana - jak minęła noc? czy się wyspałam itp itd no ale aktualnie się popsuło i zamilkł.. już

Gość kropka....
ja wiem, ze bedzie inny i ze trudno ... ale mimo wszystko no... chcialabym zeby sie odezwal bo po prostu mi sie spodobal :) acha dodam ze jestesmy blisko 30 obydwoje :), zeby nie bylo ze dzieciaki :)

Gość bbn,b .nb.
kropka --- po ile macie lat?

Gość kropka....
juz napisalam wyzej :) on starszy 3 lata...

Gość bbn,b .nb.
aha , poczekaj jak już ktoś Ci radził 3 dni max do wtorku, środy.. powinien się odezwać

Gość kropka....
Ech... wyszlam juz z wprawy w takich rzeczach :) i nie umiem sie odnalezc... ;) ale cos czuje ze jednak powinien juz napisac.... a kobieca intuicja podobno najlepszym doradca :) W takim razie nic nie pozostaje jak poczekac, i za nic sie pierwszej nei odzywac :)

Gość prawiczek z warszawy
Kiedyś nie było tak dostępnych telefonów i ludzie żyli. Czy to jakiś obowiązek jest? koniecznie trzeba 24 godziny po spotkaniu łączyć się z centrum dowodzenia przenośną radiostacją co on szpieg na tyłach wroga jest?

Gość kropka....
nie, ale jakikolwiek smsem byc powinien :O zeby bylo milo i zeby kobieta nie siedziala pol dnia zastanawiajac sie "dlaczego on sie nie odzywa" :O

Gość sdafdgfdhg
nie, ale jakikolwiek smsem byc powinien zeby bylo milo i zeby kobieta nie siedziala pol dnia zastanawiajac sie "dlaczego on sie nie odzywa" jezu moze on siedzi i mysli tak samo, dlaczegoo na sie nie odzywa? :o az taka tepa jestes? skoro sie tak srasz to napisz pierwsza:o

Gość awwqwqw
A Ty juz nie masz o czyms myslec tylko o tym? Zapomnij o nim

Gość kropka....
no widocznie nie mam o czym myslec, a pierwsza nie napisze bo przeciez nie bede sie narzucala :P

Gość Firen1234
Posłuchaj ja też mam dziewczynę która denerwuje się jak nie nie odzywam przez kilka godzin. Musicie zrozumieć że jesteście dla nas ważne, ale mamy też wiele innych spraw na głowie

Gość smutne ale..........
Moim zdaniem, jesli zrobiłabyś na nim wrażenie to dawno już by zadzwonił itp.Nie ma się co oszukiwać,faceci są prości w swoich reakcjach. Tym bardziej,że piszesz że facet jest już koło lub lekko ponad 30-kę.Nie sądzę żeby chciało mu się uskuteczniać gierki.Nie spodobałaś mu się(bywa) i raczej nie chce tracic swojego i twojego czasu.Mysle,ze o uczciwe.

Gość Firen1234
A wgl jako facet myślę że możesz pierwsza napisać. Przynajmniej się przekonasz jak jest, a myślę że on Ci odpisze

Gość kropka....
Firen, co innego nie odzywanie sie pare godzin jak sie juz jest w związku, a co innego po 1 randce.... mysle, ze ostatnia rada najlepsza i najwłaściwasz, coz, bylo miło i tyle :) koniec myślenia :) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr