Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilbiewelbie

Straciłam chłopaka

Polecane posty

Gość kilbiewelbie

bardzo mi się podobal, ja jemu też. Super był, podobna wrażliwość,ladne ciało. Na pierwszym spotkaniu, poszliśmy nad staw, zaczęliśmy się lizać namiętnie, ja w podnieceniu zaczęłam mu grzebać w spodniach, miał wielką naprawde wielką parówę. On jednak odepchnąl mnie, zastygł jakoś ,no i skończyliśmy. Teraz mi nawet cześć nie mówi, co ja takiego zrobiłam źle?

Widocznie nie szuka dziewczyny, która na pierwszym spotkaniu wsadza facetowi rękę dospodni ... :] szanuj się...

Gość kilbiewelbie
he he ,żal mi tego penisa,wcale nie jestem tania, naprawdę go kochałam i nie puszczam się

Gość kilbiewelbie
nie potrafię czekać jak kogoś kocham

Gość Jacek Szafałowicz Northampton
Chetnie Cię wyr00cham! podaj mi swoje gie-gie albo profile na facebook czy nasza-klasa.pl Ale Szafałowicze zpłodzili mnie - czyli najwięklszego zboczeńca internetu!

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
kiepska reklama :-O