Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ostatni_romantyk

CZY znajdzie sie kiedys na tym FORUM

Polecane posty

Gość enjkerjvnkijnki
Powiedzmy, że jestem taką właśnie kobietą, ale nie wyobrażam sobie, by facet zwracał się do kobiet innych nawet "głupia cipo".

Gość stokrotkarotka
masz racje, ze uciekasz stad.. ja mam dola i smutna jestem a wiec siedze sobie i czytam co Ci ludzie wypisuja z ciekawosci a mam dzisiaj akurat troche czasu, a wiec postanowilam i tu zagladnac. Moze to mi pomoze nie myslec o przykrosci ktora mnie spotkala w ten sposob zabijam troche czas tu i tam:( A tak z czystej ciekawosci zapytam jesli mozna ile masz lat? jesli niechceszz to nie musisz odpowiadac;)

Gość stokrotkarotka
slonca dzisiaj niema ;)

Gość sfsgthanjik
romantyk juz w niejednym temacie pisal :D 36-37 :D

Gość stokrotkarotka
slonca dzisiaj niema ;)

i nie przejmuj sie bo dola to ja mam potwornego bo jak sie traci w ciagu roku 2 najblizsze ci osoby to potem czlowiek szczescia na forum szuka !!!

nie, mam deprechę. Wychodzi na to jak nie umiem sobie poradzić bez ciepła. Weszłam na kafe i widze po raz któryś kretyna co szaleje po wszyskich damskich forach w nadziei na znalezienie właśnie nie mądrej, ale głupiej. Jak mnie to wszystko irytuje! Jak rammstein będzie grał we europie to wybierzesz się ze mną?

Gość baciuńka:)
strata kogoś bliskiego jest bardzo bolesna:( wiem że nic odkrywczego nie napisałam ...

Gość stokrotkarotka
jesli te dwie osoby byly dla Ciebie bardzo wazne to faktycznie strata jest duza i bolesna, ale zycie toczy sie do przodu i trzeba jakos dac rade. pewnie to byla kobieta i dziecko!?

co wy się tak czepiacie, każdy ma prawo szukać swojego szczęścia gdzie chce i wam nic do tego, jeśli nie odpowiada wam temat to go pomińcie:) swoją drogą ciekawe z jakiego powodu jesteście na kafe /czas spełnienia, hhdh, Marcin 84 i inni/

Gość atanazy b
dla ciebie się nie znajdzie W OGÓLE nie tylko na tym forum bo dla takiej kobiety nie stanowisz żadnej atrakcji nie masz nic do zaproponowania bo to co masz to jedynie ten tandetny wymięty kostium "romantyka" a jesteś ostatnią dupą nudnym przypalonym kotletem mielonym martwicą mózgowia i genitaliów nie zaimponujesz nie zachęcisz

Gość atanazy b
jestem na kafeterii bo jestem facetem bez przyszłości niczego nie mam i ogólnie pierdolę wszystko jak leci za brzydkie słowo przepraszam ale pasuje jak ulał do mojej kondycji psychicznej

nie martw się, zgodnie z zasadą każda potwora znajdzie swego amatora:P

Gość autor to desperat z małym
wackiem ;)

i tak ci nie wierzę, każdy ma przyszość, każdy prędzej czy później się uśmiechnie - kiedyś gdy byłam w ciężkiej depresji przyjaciel zadeykował mi te słowa, nie wierzyłam, ale teraz po dłuższym czasie wiem, że jest w tym cząstka prawdy, zmieniamy się pod wpływem doświadczeń życiowych, jedni staja się zgorzkniali, inni zachowują choc pozory radości życia a szczesliwe chwile to motyle: http://annaz2.wrzuta.pl/audio/8ALJ5AYoQJc/maanam_-_aniol_milosc_to_wieczna_tesknota

Gość Jo-aa-nn-aa
Niespecjalnie mam czas na czytanie reszty komentarzy, więc zapewne mogę powtórzyć wypowiedź którejś z Pań - na tym forum ciężko o kultutalne, zadbane, elokwentne kobiety. Wiem to po tym jak kilkakrotnie dodałam wpis, w sprawie dla mnie bardzo istotnej i zostałam zbluzgana.