Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzakkaa

miłam brzydsze zdjecie na sympati to pisąło duzo facetów

Polecane posty

Gość izzakkaa

dziwne miałam jedną fote na sympatii gdzie bylam na uczelni zwykla szara dziewczyna to pisali wszyscy.Wklejłam zdjecie z plazy którym są zachwyceni moi koledzy i koleżanki.Mnie tez sie podoba..I okazało sie ze kazdy zaglada i nic nie pisze:Ood razu mowie ze nie mam zaburzonego obrazu siebie waze 50kg figure mam dobrą,bo pracuje nawet dla firmy zajmującej sie reklamą bielizny..

Gość njknjknk
no coz, powazni faceci raczej nie sa zainteresowani znajomoscia z kims, kto na takich portalach wstawia zdjecie w bieliznie czy stroju...

Gość facet z sympatii
A czego się spodziewasz? Ja, jak widzę roznegliżowaną laskę na sympatii, która ma 30 000 odsłon profilu, to też daję sobie spokój.

Gość atanazy b
mnie to nic nie zraża byle ten piach z plaży nie właził mi potem pod napletek

Gość izzakkaa
zdjecie mam z plazy bo jest sezon wakacyjny i jest najbardziej aktualne..trudno zebym miala caly czas te w kożuchu. Kostium mam taki ze nie widac piersi ani pół tyłka:O

Gość trenchtown_calls
Pokaż lepiej to zdjęcie to ci powiem, a nie będziemy tu gdybać.

Gość atanazy b
poka fote a nie zagaduj

Gość kammmsmsmsm
Zwykle fotki ,przecietne = wieksze szanse ,ze jest malowybredna, nie ma wielu wymagan i nie odrzuci faceta seksowne foty, duzo odslon ,widac pewnosc siebie = zakompleksieni nie pisza bo mysla, ze i tak nie dasz im szansy wiec po co sie meczyc?

zainteresował mnie ten temat po prostu dzisiaj jak byłam w szkole to dowiedziałam się o zachwycie kolegów zdjęciem w stroju kąpielowym koleżanki z roku.. dodam zdjęcie jest na Facebook-u ..