Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodywlkp91

Czy młody chłopak ma szanse u dojrzałej kobiety??

Polecane posty

witam mam 20 lat i jestem niesmilay, jestem również prawiczkiem. jestem szczupłym brunetem z poczuciem humoru.inteligentny... i mam pytanie czy taki chłopak jak ja ma szanse u starszycz pan ? liczę na miła rozmowę ale nie wykluczam ze do czegoś może dojść.. pozdrawiam :))

Gość Biedny_Muzyk
mam 22 dwa lata i nie czaje jak taki mlody koles oglad sie moze za jakimis senioritami-seniorkami dla mnie juz moje kolezanki-rowiesniczki sie zmieniaja na moich oczach w lampucery

Gość próbuj uda ci się
one lubią młodych ale nie zawsze mają tyle odwagi żeby same coś zaproponować

Próbuje i jak na razie zadnej nie spotkałem...A co do rówieśniczek to teraz wolą umięsnionych facetów, najlepiej jeszcze jak ma kase...

Gość utosxmskds
myślę, że nie będziesz miał problemu ze znalezieniem starszej pod warunkiem, że no wiesz.... sprawny jesteś ;)

Gość bentner
ja kiedy mialem 19 lat to stracilem prawictwo z kobieta 28 letnia :D byla wspaniala, najlepsza kobieta jaka w zyciu spotkalem nigdy zadnej juz tak nie pokocham

Gość jgjgjgjjjjjjj
Musisz sam takiej szukac i sam cos zaproponowac, one tego nie robią bo nie chcą sie osmieszyc . Mojego kumpla 21letniego poderwała kiedys starsza w hotelu ,pracowal tam :classic_cool: a potem została jesgo sponsorką buhahaha :D

sprawny jestem bez obaw :)) tez bym taka chciał poznać... no własnie a ja jestem trochę niesmialy i tu jest problem ;p

Gość i co teraz? hmmm
ja mam 26 lat i kreci mnie koles...21-letni, ja tez widze ze mu wpadlam w oko, ale dla mnie to gowniarz niestety, a on boi sie cokolwiek zrobic bo jestem duzo starsza od niego....ehhhh niedobrze

Gość madrala2011
mysle ze masz szanse :) szukaj a znajdziesz :P dojrzałe kobiety lubią takich chlopców tylko się kryją ;p Ale od czego jest internet :P pozdrawiam

Gość dffdffdf
ja mam 26 lat, moj chlopak 21, ale to prawdzila milsoc jest, nie sypiamy ze sobą. a ty z tego co piszesz to chyba szukasz kogos do ruchania, idź sie leczyć debilu

wszystko jest możliwe nic nie wiadomo co będzie...dziwisz się jestem prawiczkiem i chcialbym to zrobić z kimś doświadczonym...

Gość Niekonieczny
Jak teraz nie pofiglujesz z młodziutkimi to już nigdy możesz nie mieć okazji. A dojrzałe to przeważnie mężatki, czego oczekujesz, że mężatka zdradzi męża z młodzikiem któty niewiele potrafi i nic nie ma? Co się z tymi dziećmi dzieje, chyba za dużo bzdur z internetu biorą na poważnie :(

Gość zyjrazadobrze
rozumiem autora- sam jak bylem mlody 17-20 to patrzylem tylko na dojrzale suki a najlepiej takie kolo 30 ;D w sumie z taka prawictwo stracilem.. mialem 19 lat a ona 28 :)

A co do rówieśniczek to teraz wolą umięsnionych facetów, najlepiej jeszcze jak ma kase... A te "dojrzałe" to niby polecą na twoje kieszonkowe od mamusi i na zapadniętą klatę? :D

Dojrzała poleci na zawsze twardego cżlonka, ma kase, jest ustawiona , a jej rówieśnicy flaczeją w tym newralgicznym dla seksu miejscu. I taki młodziak ma ten duuuzy plus, a zawsze mozna go kopnąć w de, jak bedzie niegrzeczny.

Pomijając intymne szczegóły... Dojrzałe nie zawsze polecą na, jak to nazwałeś, "twardego". Bo dojrzałe nie lubią w tych sprawach sprinterów. Poza tym, dojrzałe lubią sobie porozmawiać. I "przed". I "po". Wspólne słuchanie hip-hopu z małoletnim-sprinterem jest wątpliwą zachętą dla normalnej dojrzałej kobiety. Ale desperatek nie brakuje.

Gość kjhf
dojrzała,tzn., w jakim wieku?:)

Gość skumbrie w tomacie
jak chłopak jest sensowny, to idzie z nim pogadać prze i po, niezależnie od wieku. A jak któy dureń, to bedzie starym durniem i nie zamieni sie z wiekiem w ciekawego mężczyznę. Bedzie stary, durny i z prostatą. młode sprawne męskie ciało wystarczy za sto filozoficznych popierdywań ze staruchem.

Smarkateria z marzeniami. I złudzeniami, że ktoś jest zainteresowany ich rozporkiem. Ineligencja myli im się z twardością, a ortografia z origami.

Gość skumbrie w tomacie
Napalone czterdziestki, ktore sypiają obok chrapiących, brzuchatych nudziarzy, z którymi moga liczyć na 5 ruchów na krzyż raz na tydzień, po uprzednim godzinnym rozgrzewaniu ich małego, te będą zainteresowane .