Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coin

mój chłopak a moja siostra

Polecane posty

Gość coin

Witam, mam problem. Od pewnego czasu zauważyłam, że jak mówię mojemu facetowi o tym, że np. moja siostra kogoś poznała lub że z kimś kręci, to on nagle robi się poważny i dziwny. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że on coś do Niej czuje? Ogólnie jest dla Niej miły, ale nie jakoś do przesady. Po prostu zwyczajnie ją traktuje. Myślę, że nie zdradziłby mnie z nią, bo ona by się na pewno nie zgodziła, ale być może patrzy na nią jak na kobietę, jednak wie, że nie może się dalej posunąć? Co o tym sądzicie? Dlaczego on się tak zachowuje? Nie wyolbrzymiam, po prostu widzę.

Gość siatka
W jakim wieku jest chłopak, a w jakim siostra?

Gość coin
Ona m 19 lat, a on 23. Ale jaki to ma związek?

Wszystko jest możliwe. W końcu mimo że ona może traktować go tylko jak Twojego chłopaka, to rodziną nie są, i w końcu mogą się sobą zainteresować. A bo to mało było takich sytuacji...

Gość coin
Wiem,ale ona na pewno nie jest zainteresowana. On nie jest ani trochę w jej typie. Moja siostra ma wygórowane wymagania. Ale może jest inny powód, że on sie tak zachowuje?

Gość coin
No doradźcie coś.

Gość ??!?@?@?#?$
No ale kurwa co????? wez sie wyprowadz? wez zmien chlopaka zeswataj z siostra czy co !!! kurwa no!

Gość coin
Nie o to mi chodzi. Zastanawiam się, czemu on się tak zachowuje? czy rzeczywiście coś do niej czuje, czy jest inny powód?

Gość asiakasiaaaa
mysle,ze ona mu sie podoba,nawet jesli on sam sie do tego nie przyzna.dlatego jesli jest sama,to on jest spokojniejszy,a jak kogos pozna to sie denerwuje,proste

Gość trenchtown_calls
A może sie tak zachowuje, bo ma na to wyjebane? I wydaje się poważny, bo udaje, że cie słucha i go to obchodzi?

Gość coin
Rozmawiałam z Nim o tym i mówi,że znów sobie coś wkręcam. Twierdzi, że go to nie interesuje zbytnio i tyle. Już nie wiem, ufam mu raczej.

Gość coin
Myślę, że to trzeba widzieć i znać go... Dziękuję za opinie, które są czysto obiektywne i hipotetyczne. Nie wiem, czy to miw czymś pomogło.

Gość katalonka ble ble
Poobserwuj siostre.