Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koffhhgfddrf

Z Czym kojarzą wam sie kraje

Polecane posty

Gość koffhhgfddrf

Polska Niemcy Egipt Mozambik Arabia saudyjska Iran Argentyna Ukraina Francja Holandia Wielka Brytania Hiszpania Afganistan USA

Gość tajemnicza! ha!
myslisz, ze wejdzie tu Kultura mam na drugie i Caspar? mam z nimi do pogadania ;-) a zwlaszcza z tym drugim ;-)

Gość tajemnicza! ha!
no pomozcie :-/

Gość Skojarzona.
Polska - Z Mieszkiem pierwszym i legendą o Lechu, Czechu i Rusie Niemcy - Z Bundestagiem Egipt - Piramidy Mozambik - Bieda, murzyni Arabia saudyjska - Ropa naftowa, zycie zgodnie z Koranem Iran - Ajatollah Argentyna - Tango, kowboje Ukraina - Stroje ludowe, barszcz. Francja - Wieża Eiffla, żabie udka, ślimaki Holandia - Tulipany, tolerancja Wielka Brytania - Big Ben, Królowa, Union Jack Hiszpania - Flamenco, kastaniety Afganistan - Wojna, kobiety w burkach USA - Hamburgery, miasta do siebie podobne.

Gość und und und
Polska- ojczyzna Niemcy-policja, rozbiory Polski Egipt-piramidy,wielbłądy Mozambik- mozaika :D Arabia saudyjska-arafatki Iran- z irakiem:D Argentyna-uuuf, hot:D Ukraina- przydrożne prostytutki Francja- ślimaki, wieża Holandia-tulipany, praca dla polakow;) Wielka Brytania- krolowa Hiszpania- HOT:D wakacje, przystojni Hiszpanie,mili ludzie Afganistan-wojna USA- Obama, American Boy:D

Gość koffhhgfddrf
Polska-centrum Europy,bloki Niemcy-ład porządek,czystość,krasnoludki w ogródkach Egipt-piramidy Mozambik-najbiedniejszy kraj Arabia saudyjska-ropa Iran-atom Argentyna-zbuntowany anioł Ukraina-Czarnobyl Francja-wieża eiffla Holandia-tulipany Wielka Brytania-czerwone aurobusy Hiszpania-pomarańczą Afganistan-Osama bin laden USA-hamburgerami,pepsi,muzyką,żółte taksówki

Gość und und und
Argentyna-zbuntowany anioł -HAHAHA:D

Polska- ojczyzna Niemcy- holocaust Egipt- piramidy Mozambik- "Comedia infantil" Arabia saudyjska- ropa :P Iran- czadory Argentyna- tango i gauchos Ukraina- kozacy Francja- sery, wino i sztuka Holandia- wiatraki i tulipany Wielka Brytania- Hiszpania- byki Afganistan- burki, talibowie, ciagła wojna, chłopiec z latawcem USA- z kinem

Gość Intryga...
Afganistan - CHłopiec z latawcem To mnie zaintrygowało ? Dlaczego z tym??

Polska - ojczyzna Niemcy - Hitler Egipt - piramidy Mozambik - Afryka Arabia saudyjska - ropa naftowa Iran - kobiety zawinięte w chusty Argentyna - bieda Ukraina - prostytutki Francja - wieża Eiffla Holandia - tulipany Wielka Brytania - piętrowe autobusy Hiszpania - flamenco Afganistan - wojna USA - grubasy

Polska - z domem. Niemcy - z rowerami na każdym kroku. Egipt - z piramidami. Mozambik - z moja koleżanką (mieszkała tam). Arabia saudyjska - Z Islamem Iran - J/w :P Argentyna - Z serialami :P Ukraina - Z warkoczem. Francja - Z rogalami z dżemem. Holandia - z ganją. Wielka Brytania - z deszczem. Hiszpania - z zajebistą imprezką w święto San Juan. Afganistan - z wojną. USA - z nocnym życiem miast.

Polska - bieda, bezrobocie, marudzenie Niemcy - duże poczucie własnej wartości Egipt - tanie wakacje Mozambik - z niczym Arabia saudyjska - j/w Iran - wojna Argentyna - telenowele Ukraina - bieda Francja - piękne, szczupłe kobiety Holandia - tulipany, miejsce wyjazdu do pracy Wielka Brytania - czerwone budki telefoniczne Hiszpania - gorące hiszpańskie tancerki Afganistan - wojna USA - otyłe dzieci

Polska dyplomatycznie nie skomentuję tego:) Niemcy frankfurterki, jodłowanie, Oktoberfest, precyzja, obie wojny, My dzieci z dworca Zoo Egipt masa dupczycieli, ,,ekskluziff'' hotele, piramidy. wakacje marzeń większości Mozambik afrykańska bieda, busz Arabia saudyjska ropa naftowa, szejkowie, niesamowite bogactwo Iran islam Argentyna piłkarze, tango, Zbuntowany Anioł Ukraina tanie fajki i alkohol( wszystko tańsze), ,,Hej sokoły...'' Francja żabie udka, wieża Eiffla, stolica mody Holandia narkotykowy raj, wiatraki Wielka Brytania królowa, banda Polaków pracująca za funta na godzinę Hiszpania corrida, piękne kobiety o czarnych wlosach Afganistan wojna USA hamburgery, otyłość, marzenie większości Właśnie zauważyłam, że prawie wszystko to stereotypy:O

Gość koffhhgfddrf
jeszcze Z Niemcami kojarzą mi sie burdele i sexshopy

Gość a po co ci to?
Polska - orzeł Niemcy -wojna Egipt - faraon Mozambik - słoń Arabia saudyjska - ropa Iran - persja Argentyna - piłka nożna Ukraina - bohun Francja - miłość Holandia - wiatraki Wielka Brytania - królowa Hiszpania - byki Afganistan - śmierć USA - eldorado

Gość toptoptpo
Polska- ojczyzna Niemcy - autostrady, Berlin, piwo, faceci z brzuchami i wasami Egipt - piramidy, plaze, arabusy Mozambik - bieda, Afryka Arabia saudyjska - ropa, ortodoksyjne arabusy, prześladowania kobiet Iran - jak wyzej Argentyna - wołowina, piłka, naziści, dzień Polaka Ukraina - kiepskie drogi, dziwki, wódka i papierosy z przemytu, euro 2012 Francja - ślimaki, dobra kuchnia, wino, wieża Eiffla i Paryż, kiepski język Holandia - trawa, wiatraki, tulipany Wielka Brytania - deszcz, królowa, emigracja Hiszpania - wino, walki byków Afganistan - narkotyki, bieda, wojna, ortodoksyjne arabusy USA - wyscig szczurów, hollywood, Obama

Gość urocza czarownicaa
z twoim głupim pytaniem

Gość hgjgjgjgj
Polska - biało-czerwona,ojczyzna Niemcy -samochody:mercedes,BMW,historia:auschwitz, Hitler Egipt -piramidy,Nil,faraon,mojżesz, papirus Mozambik - bieda Arabia saudyjska - ropa, koran Iran - atom, dywany Argentyna - piłka nożna,tango,telenowele Ukraina - Czarnobyl, euro2012 Francja - wieża eiffla,łuk triumfalny,moda, wino,ślimaki Holandia - wiatraki,tulipany Wielka Brytania - autobusy,big ben, stonhage Hiszpania - byki,pomidory Afganistan - wojny,talibowie USA - hollywood,wieżowce,grubasy,taxówki,popcorn,kino

Gość Tarot zapraszam
DZIŚ NIE NAPISZĘ JAKA TO JA JESTEM SUPER TAK NAPRAWDĘ TO SUPER WYCHODZI MI STAWIANIE KART DLATEGO NIC NIE MÓWIĄĆ WEJDZ NA TE DWA LINKI I POCZYTAJ CO LUDZIE O MNIE PISZĄ http://allegro.pl/show_user.php?uid=16500872 OFERTY http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1650 0872 sylwusias88 zapraszam sprawdz siebie i sowich bliskich co was czeka nawet w najblizszych dniach

Gość wisienka wisienkowa
Polska - zielony piękny kraj, moja ojczyzna Niemcy - z hitlerem Egipt - piramidy Mozambik - sawanny i dzikie zwierzęta Arabia saudyjska - ropa naftowa, szejkowie Iran - broń atomowa Argentyna - piłka nożna, i piosenka dont cry for mi Argentina Ukraina - Kozacy, stepy Francja - muzea Holandia - tulipany, narkotyki Wielka Brytania - królowa, wyspa Hiszpania - walki byków Afganistan - walki partyzantów, wojna USA - dobrobyt, marzenie wielu ludzi, wolność, piękne krajobrazy

Gość wisienka wisienkowa
czyli mamy podobne skojarzenia :) a do czego Ci to?

Polska - rodzina Niemcy - Hitler, II Wojna Światowa Egipt - piramidy Mozambik - bieda Arabia saudyjska - muzłumanie Iran - wojna Argentyna - śmieszny akcent hiszpański,tandetne seriale o miłości Ukraina - barszcz, ładne kobiety Francja - żaby, wieża Eifel Holandia - marihuana, legalna prostytucja Wielka Brytania - deszcz, polacy Hiszpania - wino, byk, flamenco , owoce morza, słońce Afganistan - wojna USA - otyłość, głupota

Gość łahagalala
Polska - ojczyzna Niemcy - Hitler Egipt - piramidy Mozambik - Murzyni Arabia saudyjska - pustynia Iran - wojna Argentyna - tango argentyńskie :P Ukraina - z EURO 2012 Francja - wieża Eiffla Holandia - tulipany Wielka Brytania - królowa Elżbieta II Hiszpania - corrida Afganistan - wojna USA - fast foody

Gość RixoN
USA - proszek do prania -------- Biura Nieruchomości Rzeszów Mieszkania www.iangroup.net

Polska - nierówności społeczne Niemcy - solidność Egipt - syf Mozambik - syf Arabia saudyjska - syf Iran - szach Pahlawi Argentyna - Juan Peron Ukraina - syf Francja - Paryż, wielkie osiągnięcia w różnych dziedzinach Holandia - tulipany Wielka Brytania - hordy ciapatych Hiszpania - ? Afganistan - syf USA - duuuże samochody

Gość Mała Destylacja
Ciekawe skąd te ślimaki przy Francji, albo żabie udka? Jak powiedziałam moim znajomym francuzom, że mówimy na nich "żabojady" to oczy im wyszły z orbit ze zdziwienia.

Polska - z Kafeterią :D Niemcy - z piwem i rostbratwurst :P Egipt - z wielbłądami, piramidami. Mozambik - z dżunglą ?? :D Arabia saudyjska - z ropą naftową. Iran - z talibami. Argentyna - z tangiem. Ukraina - z tirówkami (nie wiem czemu) :P Francja - z winem, miłością francuską :P Holandia - wiatraki, sery Wielka Brytania - z fast foodami, monarchią Hiszpania - z pomarańczami Afganistan - z wojną. USA - z Mannhatanem.

Gość wiewioraa11111111
Polska - dom Niemcy -autostray Egipt -chaos Mozambik - bieda Arabia saudyjska - ropa Iran - ajatollah Argentyna - pampa Ukraina - piękne kobiety Francja - wino i sery Holandia - rowery, rowery i rowery Wielka Brytania - królowa Hiszpania - fiesta i siesta Afganistan - wojny USA - niezdrowe jedzenie