Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franiaaa28

rozpulchniona szyja macicy na poczatku ciazy w ksztalcie kulki wewnatrz pochwy?

Polecane posty

Gość franiaaa28

czy to normalne? czy mam sie martwic?

U mnie była wysoko i twarda dopiero przed porodem zrobiła się rozpulchniona i miękka.

Gość dddfjjj
na początku ciąży jak mnie lekarz badal to rowniez stwierdzil ze szyjka jest rozpulchniona

Gość ewcia krewcia
Moja była twarda zamknęta i dość wysoko i lekarz powiedział że taka ma być (byłam wtedy w 7 tygodniu ciąży)

Gość ewcia krewcia
szyjka w ciąży powinna być wysoko. Szyjka obniża się jedynie na czas owulacji a potem jak się zaciąży to powinna się podnieść. W któym tygodniu jesteś?

Gość franiaaa28
Bedzie sam poczatek 3-4 tydzien .Jutro rano robie badanie z krwi hcg aby sie upewnic. Testy siusiane wychodza pozytywnie :)

Gość ewcia krewcia
to jeszcze wcześnie:) życzę powodzenia w takim razie.

Gość fgkhj
a nie chodzi ci o pkt G?

Gość vviktoria23
ja tez jestem ciekawa jak wygląda szyjka macicy we wczesnej ciązy niedługo idę na badanie krwi:) napiszcie jak wygląda własnie we wczesnej ciąży:) Pozdrawiam

Gość Mala ja
Witam,mam nadzieje ze dostane tu jakas podpowiedz lub nadzieje bo sama juz niewiem,przeczytalam juz chyba wszystkie fora i juz niewiem jak to ma byc z ta macica i szyjka a wiec,okresu powinnam dostac za dwa dni i tu zaczyna sie podejrzenie ciazy,oczywiscie staramy sie z mezem o malego czlowieczka :-) Czasem badam sie sama i z regoly na kilka dni przed okresem macica byla dosyc nisko i zawsze nadchodzila @ ale w tym cyklu jest inaczej,nawet brzuch mnie niepobolewa tak jak bylo to zwykle ok.tyg przed @ ,czesto sikam ale na jako taki obiaw to zawczesnie,jestem bardzo zmeczona ok.godz 21 juz spie,nachodza mnie napady zlosci i za chwile przechodza,piersi mnie niebola niemam napiecia przedmiesiaczkowego dodam ze zmienilo sie to po wywolywanym poronieniu,moj synek umarl na serduszko i musialam miec wywolywany porud to bylo w tamtym roku,do domu dostalam na zatrzymanie laktacji bromergon jak dobrzr pamietam i od tego mometu wszysko sie zmienilo spadek libido ponizej 0 zanik napiecia przedmies.niebola mnie juz piersi przed miesiaczka,cykle wkoncu sa regolarne. Ale do sedna macica wysoko ledwo konuszkiem palca moge wyczuc nawet przy pelnym pecherzu i jak juz udalo mi sie ja wydotykac mialam wrazenie ze hm ma inny ksztalt niz z wykle tak jak by sie powiekszala hm sama niewiem i jestem 2 dni przed@ Co myslicie o tym? Przepraszam za tak obszerny artykol ale niemam nawet z kim pogadac a p.gin.stwierdzila ze to tylko moja psychika a nie hormony itd.

Gość jddjddjjdjd
mi sirozpulchnia i obniaża zawsze przed @

Gość jjsjs
Kurcze ja nawet nie wiem gdzie mam szyjke,po co tam grzebiecie od tego jest lekarz

Gość jddjddjjdjd
i przed @ jest miękka jak byłam w ciąży na początku, jeszcze przed @ to była dłuższa i twarda ale nie była tak wysoko jak przy owu tylko mogłam ją znalezc palcem

Gość jddjddjjdjd
no po to zeby określić dni płodne między innymi, tak, to jedna z metod nie słyszałaś

Gość rok temu tez zakladalam taki
Temat :-D miałam tak samo i cala ciąża przebiegła idealnie, urodziłam 3 dni po terminie

Gość o boze co za idiotki!
po cholere w ciązy łapy wsadzacie i szyjke badacie!!! chyba wcale nie chcecie zdrowej ciąży kretynki :o potem tematy ze infekcja ze poronienie ze skracanie szyjki - od takich rzeczy jest lekarz! a w większosci krajów europejskich nawet lekarz czy połozna nie badają wiec chyba coś jest na rzeczy

Gość Mala ja
Witam,za odp.dziekuje ale widze ze sa tu ruwniez dziewczyny ktore niestyszaly o samobadaniu.

Gość mala ja
Jutro powinnam dostac okres a szyjka nadal wysoko zledwoscia ja znalazlam jest zamknieta ale rozpulchniona a zawsze na kilka dni przed @jest nisko,mam nadzieje ze sie udalo :-)