Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna narzeczona

Czy ja jestem ZABORCZA ??

Polecane posty

Gość smutna narzeczona

Oboje jestesmy szczesliwi uwazamy ze mamy b fajny zwiazek za 2 mies slub ale ostatnio bylo ciezko. Duzo spraw na glowie zalatwiania ze slubem nowym mieszkaniem zmiany w mojej pracy kolejna sesja nie mielismy za duzo czasu dla siebie. W tyg przez ostatnie pol roku roznie sie widujemy albo co kilka dni na dluzej albo co 2 dni na godzinke a teraz znowu niestety sesja mnie goni i znowu nie ma czasu. Staramy sie chociaz niedziele spedzic razem. Rzucilam dzisiaj ksiazki przygotowalam obiad narzeczony przyjechal z pracy to sobie pojadl potem pozmywalam mysle sobie nie bede go dzisiaj fatygowala chory jest niech sobie polezy. Spedzilismy troche czasu razem potem on poszedl spac ja korzystajac z chwili sie pouczylam skoro on spi i nagle o 19 sie budzi i mowi ze juz idzie bo sie z kuzynem umowil. Szok jak to w niedziele po co ?? Kiedys to bylo nie do pomyslenia zbeyw niedziele bylo co innego niz my. On odpowiada ze kuzyn po 2 mies samodzielnosci chce wrocic do rodzicow i potrzebuje towarzysza do przeprowadzki .. Kolejny szok juz myslalam ze sie cos strasznego stalo ze tak koniecznie w niedziele jest cos do zalatwienia a tu przeprowadzka ... pozbieral sie i pojechal Czy ja histeryzuje ??

Gość duże udo
MOże wyborcza?

Gość smutna narzeczona
pogada ktos ??

Gość smutna narzeczona
Jestem zmuszony wyjawić wam pewną prawdę o mojej osobie... Prawda jest taka, że niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji.

Gość katalonka ble ble
Jestes ciut zaborcza.Oprocz zycia we dwoje, jest jeszcze inne zycie. Nie zapominaj o tym innym zyciu, o np. swoich kolezankach. Facet poszedl pomoc kuzynowi. To normalne. Nienormalne by bylo, gdyby odmowil pomocy tumaczac sie, ze nie moze pomoc, bo czas spedza z Toba.

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
jesli czujesz niepokoj i widzisz ze on sie zmienil, zmienia to alarm, ale nie powod do histerii ja pojechalabym z nim na twoim miejscu, moze akurat moglabys sie do czegos przydac :) ja uwazam ze jesli kobieta cos dziwnego wyczuwa od swojego faceta to zawsze cos oznacza, ze swojego doswiadczenia to wiem, jestem w zwiazku od 6 lat i 3 lata po slubie

tak ja rozumiem jest tez inne zycie i nie robie problemu czasem spotyka sie z kuzynem ida na piwo ja zycze udanego wieczoru ale niedziela jest moim zdaniem swieta chyba ze naprawde stalo sie co powaznego np tak jak kiedys ze jego ojciec wyszedl z domu i nie dawal znaku zycia

Gość katalonka ble ble
niedziela jest moim zdaniem swieta Dla Ciebie jest swieta, a co narzeczony o tym sadzi.Moze on inaczej traktuje ten dzien.

o to chodzi ze niedziela tez zawsze byla dla niego swieta nigdy w zyciu nie umowil sie z nikim na niedziele zawsze odmawial mowil ze woli czas spedzac ze mna

normalne pary w niedziele sa razem!!

o prosze napisal ze skoro mam za tydzien egzamin to postanowil wyjsc wczesniej zbeym sie pouczyla czy kos go prosil o decydowanie za mnie ja pikole jak stalam w kuchni 2 godizny zbey zorbic mu obiad to nie byl taki wspanialomyslny i nie powiedzial zostaw poucz sie

pogadaj z nim, chcesz wyjac za maz i czuc wieczna niepewnosc? moze kogos ma?

Gość mikamikamikaaadoooo
ło jej ale masz problem zamiast wykorzystać wieczór na siebie np. iśc z koleżanką na kawkę zrobić sobie pachnącą pienistą kąpiel obejrzeć komedię romantyczną poczytać książkę przy dobrym winku upiec sernik itp.. to Ty robisz z igły widły dlaczego lubimy sobie tak komplikować życie? :D czy to, że poszedł z kuzynem oznacza, że Cię nie szanuje? nie kocha? wyluzuj jeszcze się najesz swojego narzeczonego/męża przez całeee życie :D