Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka2807

mieszkać z teściową

Polecane posty

od ponad roku mieszkam u rodziców mojego męża. Wyobrazcie sobie na 1 pokoju 7 osób.Niestety brak perspektyw na własne mieszkanie. brak jakiejkolwiek intymności(nie wiem jak jeszcze długo to zniosę) Ale najlepsze że mój mężuś mówi,że nie bedzie nikomu pakował kasy(za wynajem) i woli mieszkać u mamusi i tylko z jej zdaniem sie liczy

Gość Rafi11
rozwiazanie proste idziecie do niemie moz bierze prace na uowe po miesiacu panstwo daje chate ty idziesz na harcfia to jest takie cos ze nie musisz pracowac a dostajesz miesiecznie 400euro plus panstwo robi za ciebie wszystkie oplaty poza pradu na to mozesz isc po 3 miesiacach a jak bedziecie pracowac 5 lat dostaniecie obywatelstwo 6miesiecy i jezyk znasz perfekt

Gość kurosava
brawo, fajnie sie urządziłaś, patologia jakas...

chyba nie zamierzasz dluzej znosic tej sytuacji? Postaw mezowi ultimatum a jak bedzie krecil nosem to sie wyprowadz a on niech dalej tkwi przy cycusiu mamusi :-0

Gość kurosava
prowo nie mozna za takiego idiote wyjsc z wlasnej woli

Gość sdfghjkl
ja bym wolala zostać stara panna niz mieszkac w takich warunkach.Po co w ogóle wychodzilaś za mąż.A tak z ciekawości to kiedy i gdzie uprawiacie seks?

Gość ja cie pocieszę
a jak uzgodniliście sprawę mieszkania, przed ślubem?

Gość Rafi11
nie ktorzy nie potrafiom od tak sobie kogos rzucic bo naprawde kochaja ja mialem dziewczyne 3 lata kochalem ja i dalej kocham 7 miesiecy minelo a ja jeszcze sie nie pozbieralem i nikogo nie mialem

Gość Rafi11
ilkochasz go wogole

Gość właścicielka kocurrra
Jakas masakra. ! Ja ostatnio mialam problemy z mezem i poszlam do rodzicow z polroczna corka. Maja 2pokojowe mieszkanie i bylam w mniejszym pokoju z bratem i mala. Ciasno mi troche bylo...To ja nie wiem jak mozna mieszkac w 1pokoju z tyloma osobami...gdzie wy spicie?Na podlodze?

Gość właścicielka kocurrra
Przed slubem w wynajetym mieszkaniu a teraz po slubie na garnku u mamusi ? Dlaczego ? Sami zrezygnowaliscie czy co ?

Gość Cittiii
Jam mam nieco podobnie, ale mieszkamy sami. Chodzi o to że mój mąż ciągle dzwoni do swojej mamusi lub brata i prosi o jakąś radę. Ostatnio dzwoni i konsultuje prawie każda sprawę. Poważnie się zastanawiam nad swoim zwiazkiem :/

Gość ja cie pocieszę
no ale nie pytam, gdzie mieszkaliście przed ślubem, tylko co przed ślubem uzgodniliście w sprawie mieszkania PO ślubie?