Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfggdd

Jaka bluzka do szarej spodnicy?

Polecane posty

Gość dfggdd

Nie mam zdjecia ale postaram sie ją opisać.. Jest mniej wiecej kilka cm przed kolana, ma takie jakby falbanki, jest szara z atłasu, ale ma taki grubszy pas z cekinami [?] i kokardkę. Jaka bluzka pasuje do tej spodniczki?

Gość jestem najmądrzejsza
o matko , ale szkaradna spódnica , nic do niej nie będzie pasowało

Gość germottabb
miotacz ognia do niej pasuje 🖐️

Gość dfggdd
z opisu moze niezbyt ale jest sliczna

Gość jhhhhhhhhh
zwykla czarna, bo posdnica i tak jest bogata. chociaz mozesz troche za ponuro wygladac..

Gość dfggdd
tez tak myslę.. zastanawiałam sie nad czarna bluzka na krotki rekaw,z tym ze ona ma jeszcze takie jakby korale dopięte, moze ktos widzial w caymanie ..

Gość Cittiii
Do szarej spódnicy pasuje bluzka w kolorze śliwki lub w odcieniu fioletu, biel także pasuje. Z tego co piszesz spódnica jest ozdobna, więc bluzka musi byc prosta i najlepiej klasyczna i nie błyszcząca. Jeśli spódnica ma podwyższony stan będzie pasowac bluzka z kołnierzem i zapinana na malutkie guziki ( prosta i skromna) która będzie "wpuszczona" w spódnicę. Do takiego zestawu unikaj dodatków, gdyż te cekiny na spódnicy z zupełności wystarczą. Wystarczy mały dodatek w postaci malutkich kolczyków, bądź bronzoletki.

Gość Cittiii
Jeśli ubierzesz tą bluzkę z tymi koralikami będziesz wyglądac tandetnie.

Gość dfggdd
Cittiii dziękuję a jeszcze mam pytanie pasuje włozona do srodka bluzka czy na zewnatrz powinna byc?

Gość Milena_Rosner
Zobacz na https://mewa24.pl/392-bluzki-damskie Bardzo fajne modele maja i naprawdę oryginalne. Idzie to w parze z jakością bawełny i wykończenia. Po kilku praniach nadal mam bluzkę niemalże jak nową, a nie jak te szmatki z sieciowek