Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 hmmmmmm w innej konfiguracji to tak lecz w dzisiejszej to problematyczne jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Czy aż tak bardzo jesteśmy głośno? Przeszkadzamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Niech sobie pogega przecież to jego temat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 No tak na wyłączność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 ale uważnie czyta.Ucz sie syneczku ucz nauka to potega klucz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 hahahahaha no co tak słabiutko orange.Nie potrafisz lepszej wiązanki wypracować??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Czyta ale czy ze zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Oto jest pytanie.:DTe nietypowe typy nigdy nie pojmą co sie do nich mówi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- wiesz o tym że ta złośliwapomarańcz jest niespotykanym spokojnym człowiekiem.Taki materiał na męża.Znam go już dużo wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Sorry ale ja nie szukam męża:) Sam się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 I co najwazniejsze nigdy nie był konfliktowy a to napewno duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzy walor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- oczywiście tylko jest trochę moze przezorny lub nieśmiały.Trzeba dopomóc szczęściu jak sie trafi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 To prawda że szczęścia trzeba szukać samo nie przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nieśmiała to ja nie jestem,przezorna tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- a w dzisiejszej dobie,przecież kobieta ma takie same podejście jak Men. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Rozumiem Cię jak sie raz człowiek sparzy to na zimne dmucha;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Tak? Nie wiedziałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 wiedziałaś :P żartujesz teraz ze mną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Widzisz ja się nie sparzyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Racja sorry przypomniałem sobie.;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Ja? żartuje? Jak możesz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nie szkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Mamy czasówke i dlatego tak wychodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Czasówka? Skąd ja to znam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Może bywałaś na moim temacie i widziałas takie czasówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Oczywiście byłem pod innym nickiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Chyba nie.Nie kojarzę. Mogę powiedzieć że jestem tu nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 w profilu masz dosyć postów więc wszystko możliwe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 No chyba że tak. Być może coś czytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Aktywna jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach