Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Kiedyś natychmiast sie posty zapisywały,teraz nawet kasują i nie wiadomo,kto ile przebywa na cafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Miałem na tym nicku kila tysiecy postow.Prawem kaduka poznikało:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nie wiem dokładnie od kiedy tu jestem. Nie prowadzę takich statystyk:) Chyba od lutego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 więc by sie zgadzało,temat był założony w tym czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Jesteś tutaj weteranem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Gwoli ścisłości 5 tematów wykasowano i nie wiadomo dlaczego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- nigdy w życiu.Są osoby od 2004 r tutaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 a jedna osoba od 2002 r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Lubię tutaj zaglądać. Rano zawsze zajrzę,zobaczę co ciekawego się działo w nocy. W międzyczasie wypiję kawkę.Jak mam w pracy przerwę to też wpadnę. Wieczór obowiązkowy:) Muszę się odstresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Masę przyjaciół odeszło więc tylko z doskoku teraz przebywam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Marika10-- bo to jest typowo kobieca kafeteria.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Teraz moze jest 1=2 % menów na 15 tysięcy kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Też tak myślałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Ale mają powodzenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Niezbyt jak takie wpadki zaliczają niekórzy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Raz nie zawsze. Jak sądzisz dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Są tematy gdzie nie ma ani jednego mena:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Są zestresowani nie mają tego polotu i finezji;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Za młoda w tym jestem:) Są różne nicki więc trudno mi odróżnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Jak za poważnie podchodzi tak się potem dzieje.Przecież tutaj ma wypracować a dopiero real,moze byc wyznacznikiem jakiś uczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 To i uczucia tu są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 O ile mi wiadomo 2 pary się tutaj odnalazły więc niezbyt dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 O! To gratuluję im:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Nie tylko uczucia cyberseks też:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Muszę się już pożegnać. Jutro wstaję skoro świt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Lecz bardziej z przymróżeniem oka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 O ludzie! do czego to doszlo.Świat zwariował:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 dobranoc miło było w ostatniej i początkowej fazie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Wzajemnie:) Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer nikaki 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4597157&start=53670 Nasz wożny sobie zafundował ten temat na dziś.Cosik póżno:D Czytał do ostatniej chwili:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach