Wożny Olivier 0 Napisano Lipiec 2, 2011 20:12 [zgłoś do usunięcia] kociołek kaszy duch cafe ale świetnie wymyśliłeś ten nick Wożny olivier, zwłaszcza stopka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parszywa i wredna pomarańcza Napisano Lipiec 3, 2011 Olivier jest niewinny. Zaszła paskudna pomyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po ajpi też??? Napisano Lipiec 3, 2011 :O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parszywa i wredna pomarańcza Napisano Lipiec 3, 2011 jakbyś miał IP to byś wiedział, że się pomyliłeś :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parszywa i wredna pomarańcza Napisano Lipiec 3, 2011 ja akurat występuję w obronie niewinnego człowieka, bo wiem ze zaszła pomyłka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parszywa i wredna pomarańcza Napisano Lipiec 3, 2011 możliwe że masz rację Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parszywa i wredna pomarańcza Napisano Lipiec 3, 2011 :D wiedziałam że warkniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Parszywa i wredna pomarancza Napisano Lipiec 3, 2011 Najpierw posadziłeś Oliviera o bycie Woźnym, a teraz posądzasz Bó o bycie mężczyzna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolas 0 Napisano Lipiec 3, 2011 dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolas 0 Napisano Lipiec 3, 2011 to co Kochanie ? wracamy do siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolas 0 Napisano Lipiec 3, 2011 postanowilem zmienic nick bo ten woznyto mi sie zle kojarzy:) witam stara paczke i mam nadzieje ze wrocicie do nas :) zapraszam stalych ale tych normalnych bywalcow . jeszcze raz dzien dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolas 0 Napisano Lipiec 3, 2011 klawiatura mi nawala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolas 0 Napisano Lipiec 3, 2011 to strace kontak z wami a przede wszystkim z Tobą Kochanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolas 0 Napisano Lipiec 3, 2011 no tak:) ale to i tak juz nic nie zmieni:) widze ze nie ma nikogo.tylko my:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolas 0 Napisano Lipiec 3, 2011 znasz mnie Kochanie :* buziaczek dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Miazga vel Bó 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Co że???Komu ten całus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kafeteryjna EKIPA 0 Napisano Lipiec 4, 2011 pilnujeme tematella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 4, 2011 M.ry.?? woźny,nokolas pogubić się można:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 4, 2011 To zmykam za bardzo mnie obraził:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 4, 2011 M.ry to już Twoja sprawa Twoje życie. Nie obraziłam go tylko zadałam pytanie a on?... Przeczytaj dokładnie. Jestem grzeczna ale jak mi ktoś na odcisk nadepnie..... Myślisz że jak zmienił nick to charakter też? Zresztą nie moje zoo nie moje małpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 4, 2011 A ja nie wiem. Zacznij od 47str. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Uważaj na siebie M.ry. Fajna dziewczyna z Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M,ry to duch jest i robi w Napisano Lipiec 4, 2011 trabę wożnego z akropolu:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak potrafie Napisano Lipiec 4, 2011 eeeeee co TY!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna dziewczyna z ekipy cafe 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Jesteś w błędzie M.ry, każdy przyzna racje pomarańczom. Jesteś po prostu zakochana i tego nie widzisz. Powtórzę za Maricą-uważaj na siebie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tego sie już nie dowiesz Napisano Lipiec 4, 2011 kochana M.ry:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tego sie już nie dowiesz Napisano Lipiec 4, 2011 Nie było podszywów tyle mogę Ci powiedzieć.Jakbyś była cwana napisałabyś do dyrekcji kafeterii o potwierdzenie tożsamości ajpi wszystkich nicków z nim zwiazanych.Odpowiedzieliby Ci tak lub nie.Wiedziałabyś dokładnie kto blefuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tego sie już nie dowiesz Napisano Lipiec 4, 2011 a co mi tam :D Niech Cię roluje jak chce,jak sama włażisz do jego pułapki Twoja sprawa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tego sie już nie dowiesz Napisano Lipiec 4, 2011 wspólczuje.Przekonasz sie niebawem w................realu:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a.g.n.ieszka Napisano Lipiec 4, 2011 M.ry jaka w końcu jest prawda? Czy Woźny i Olivier to ta sama osoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach