Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkaaaaaaa

Byłam z psychopata pomocyyy

Polecane posty

Gość katarzynkaaaaaaa
to nie ja to pisalam ,ze moglam miec kazdego ktos sie podszyl nie jestem nienormalna zeby tak pisac

Gość Ale te studia, to już ściema
jakaś. Piszesz, jakbyś podstawówki nie skończyła :-D

Gość katarzynkaaaaaaa
heh to nie ściema w najbliższym czasie zaczynam studia doktoranckie :D:D:D wlasnie koncze dziennie budownictwo a zaocznie robie jeszcze geodezje ojojoj nie spodziewlaiscie sie tego .

Gość katarzynkaaaaaaa
zwytrzymalosci materialow jestem najlepsza ;d a jesli chodzi o moja psychike to rowniez

Gość rabarbarrr
Po pierwsze jak mogłaś nie wiedzieć kiedy Twój wybrany miał urodziny ? Może w ogóle się nim nie interesowałaś ? Ja zawsze sprawdzam chłopaka z którym się umawiam żeby wiedzieć z kim mam do czynienia. Po drugie nie wiesz czy był psychopatą, może po prostu jest szalony, a to się różni ty tego nie możesz stwierdzić chyba że studiujesz psychologię. Po trzecie myślę, że albo jest to prowokacja albo inteligencji Ci brak sama się bronisz i piszesz jaki on nie jest chory i nieprzewidywalny a pytasz sie czy masz dać mu szansę. Ostatnia sprawa to to że takie rzeczy zgłaszamy u psychiatry który pomoże Ci rozgryźć problem od podstaw i powie jak postępować a nie na forum kafeterii, gdzie mało kto miał do czynienia z takim osobnikiem jak sama to stwierdziłaś, ale widzę że sporo na ten temat przeczytałaś wcześniej. Więc albo Cię ponosi wyobraźnia i sama masz problem psychiczny siedząć tu i zmyślając albo brakuje CI piątek klepki że nadal z tym nic nie zrobiłaś i nie poszłaś do specjalisty.