Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkaaaaaaa

Byłam z psychopata pomocyyy

Polecane posty

Gość katarzynkaaaaaaa

OD kilku miesiecy przezywam koszmar . Nie wiem dlaczego moje zycie jest takie pechowe . Jestem bardzo ladna dziewczyna wlasnie koncze studia . Nie moge trafic na odpowiedniego faceta ciagle trafiam na jakichs popaprancow . Ostatnio przezylam koszmar bylam z psychopata ktory tak zawladna moim umylem ,ze zaczelam sie zachowywac jak nie ja wszystko stalo sie dla mnie obojetne swoje zycie podporzadkowalam dla niego nawet przekonal mnie do zajscia w ciaze chociaz tego nie chcialam opanowal moj umysl robilam wszystko co mi kazal traktowal mnie strasznie strasznie mna manipulowal . Uderzyl mnie i rozstalismy sie potem zaczal sie mscic pisal do moich znajomych zmyslac straszne historie na moj temat . Okazalo sie ,ze oprócz mnie spal jeszcze z kilkoma innymi dziewczynami . 2 tygodnie porozstaniu okazalo sie ,ze jestem w cviazy on przyjechal szczesliwy tak sie cieszyl kilka dni pozniej stwierdzil ,ze to nie jego dziecko i to ,ze niewiadomo z kim jeszcze spalam . Poronilam on przyjechal do szpitala i udaje ,ze cierpi z tego powodu ,ze zmarlo mu dziecko zebysmy do siebie wrocili ,ze zlauje zmieni sie nie wiem co mam robic boje sie ,ze znowu zacznie sie mscic boje sie nie wiem co robic . Zawsze bylam asertywna pewna siebie nie wiem co on mi zrobil chyba potrzebuje pomocy psychologa

Gość czy beda z tego dzieci
słaba historia, idz spac

Gość katarzynkaaaaaaa
jaka historia ja przezywam koszmar

Gość strona główna
dobrze, że dodałaś, że jesteś bardzo ładna... to cholernie istotna informacja i przeważa o sprawie :classic_cool:

Gość katarzynkaaaaaaa
bardzo dizekuje za zyczliwosc ;/ nikomu nie zycze zeby byl na moim miejscu

Gość katarzynkaaaaaaa
przeczytajcie sobie kto to jest psychopata nie wiecie jaki koszmar przezywam chodizlo mi o to ,ze zanizyl calkiem poczucie mojej wartosci tak mnie zgnebil

Gość okórffffffa
no sorry ale jesteś idiotką, komu się chce z tobą gadać :O i tak do niego wrócisz, bo lubisz być traktowana jak szmata

Gość katarzynkaaaaaaa
nie bylas na moim miejscu wiec nie wiesz jak to jest .

Gość katarzynkaaaaaaa
Stracilam dziecko , bylam gnębiona zniszczyl mnie psychicznie nie chce mi sie zyc nie wiem co mam ze soba zrobic boje sie go

Gość okórffffffa
nie jestem nienormalna, a tylko nienormalne sobie tak pozwalają :D

Gość katarzynkaaaaaaa
A mialas kiedys kontakt z psychopata ???

Gość katarzynkaaaaaaa
on naprawde był psychiczny zamontował podsłuch nawet w domofonie ograniczał mnie jak psa na smyczy

Gość okórffffffa
nie jestem nienormalna, a tylko nienormalne sobie tak pozwalają :D

Gość okórffffffa
a myślisz, że jesteś jakaś wyjątkowa i tylko ty miałaś? :D tylko ty sobie pozwoliłaś, a inne nie

Gość katarzynkaaaaaaa
ktos sie podszywa juz

Gość katarzynkaaaaaaa
podkradał moje zeszyty z notatkami i sprawdzał czy nie mam tam numerow do obcych facetów nie pozwalał mi gadac z innym jak mogłam niby go zdradzić skoro mnie pilnował

Gość katarzynkaaaaaaa
podałam informacje że jestem bardzo ladna, żebyscie nie mysleli że bylam paszczurem i dlatego poleciałam na pierwszego lepszego mogłabym miec kazdego ale trafiam na psycholi to nie moja wina

Gość katarzynkaaaaaaa
Na poczatku moj urodzy wspanialy , czarujacy ideal przystojny , romantyczny ,zabawny zapewnial mnie o swoich uczuciach itp ukrywal swoja nature

Gość są..
Na takich tępaków jak on, działa najlepiej i najskuteczniej Policja. Jeżeli zobaczy, że nie jesteś sama, i coraz więcej osób dowiaduje się o jego debiliźmie, spasuje - wierz mi. Dobrze, gdybyś powiedziała o tym swoim rodzicom, znajomymm, a najlepiej gdybyś poznała jakiegoś fajnego faceta - to by go zniechęciło. Czas jest Twoim sprzymierzeńcem, po pewnym czasie już nie będzie to dla Ciebie takie straszne. Życzę powodzenia 🌻

Gość katarzynkaaaaaaa
skarpetki sobie sam prał nawet i jeszcze proponował że moje upierze

Gość kjijijj
może jest spod znaku ryb???

Gość katarzynkaaaaaaa
co ma do tego znak zodiaku

Gość katarzynkaaaaaaa
nie wiem jaki miał znak zodiaku bo mu nie zaglądałam do dowodu

Gość katarzynkaaaaaaa
koniec tego myslalam ,ze odezwie sie ktos kto mial kontakt z kims podobnym ale tu tylko szydera itp . Nie rozumie takich ludzi ktorzy sie tak zachowuja .Moze kiedys spotkacie na waszej drodze kogos podobnego to sie przekonacie jak to jest . Pewnie jakis czas temu tez bym sie smiala.

Gość to to to tooooo
kto nie rozumie? :D

Gość NIE WRACAJ
daj sobie z nim SPOKOJ jestes jeszcze mloda NIE WRACAJ DO NIEGO ZAPOMNIJ ZEBYS NIE ZALOWALA ONI TAK ZAWSZE MOWIA ZE BEDZIE FAJNIE DAJ SPOKOJ SOBIE

Gość wcfdwec
zostaw go. chyba ze lubisz jak ktos toba pomiata. zostaw go, zasługujesz na kogos kto nie bedzie toba manipulował

Gość katarzynkaaaaaaa
Boje sie ,ze on mi zniszczy zycie i tak czesc moich znajomych sie do mnie nie oddzywa . Wysyla wiadomosci do mojej rodziny zmysla straszne historie na moj temat typu ,ze spalam z kilkoma facetami na raz czy tez zarazilam go choroba weneryczna zmysla straszne historie i probuje mi zniszczyc zycie jak bede znowu chciala odejsc to zacnzie sie mscic

Gość erf457ugf
iy sie zastanawiasz jeszcze co masz robic? no chyba nie masz zamiaru z nim byc? niech sobie opowiada o tobie rozne rzeczy to tylko o nim zle swiadczy jak znajomi sa madrzy to beda wiedziel ze to idiota trzymaj sie jak najdalej od niego a jak cie bedzie nękał to zglos to na policje i juz tylko nie daj sie urobic ze niby sie zmieni ze cie kocha i od teraz bedize dobrze

Gość zypt
" mogłabym miec kazdego ale trafiam na psycholi to nie moja wina" nie, nie moglabys miec kazdego. :o widocznie tylko psycholom nie przeszkadza twoje wybujale mniemanie o sobie.