Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo bardzo zaklopotany

Kumpel powiedzial ze go bardzo pociagam

Polecane posty

Pilismy i jak juz byl wstawiony przyznal sie do tego ze jest bi i ze go bardzo pociagam... To moj najlepszy kumpel, znam go od malego, nie zamierzam konczyc dlugiego kolezenstwa bo wiele przeszlismy, ale strasznie dziwnie mi z tym ze ja podniecam kumpla bardziej niz dziewczyny :o

Up

ale powiedział ,że jest bi , to nie znaczy ,że jest gejem . No pociagasz go i tyle . a jesli znacie sie juz tyle ,to ja zahaczyłabym nawet o miłośc. bo znacie sie od podszewki . e tam , przespij sie i zapomnij .chociaz on będzie pamiętał ,że powiedział to na głos

Druga noc przez to nie spie :o strasznie dziwnie sie czuje przez ta sytuacje.

Znacie sie . ile macie lat? facet teraz dorósł ,żeby sie okreslic . a uwierz ,że długo musiał sie zbierać ,żeby ci powiedzieć (nawet po piciu) . ale to nie zmienia faktu ,że jesteście dobrymi kumplami . był ok. bo wolał powiedziec (nawet w tym stanie) niż maiłby sie do ciebie dobierać .musisz docenic szczerośc , i znależć okazje ,żeby sprawe wyjaśnić . normalnie bez kłótni i obelg..

Gość o ja hahhahahah
Bardzo bardzo zaklopotany- gdybym ja miała takie problemy jak Ty hahaha :D:D Jankesa ma racje ,docen to ze ci powiedzial , nie musicie byc przeciez razem nie szalej :D