Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfrigj3igj3i8

nasze choroby-cialo i psychika-tu wymieniamy i patrzymy kto ma gorzej

Polecane posty

Gość Uuurururururuuu
Depresja nerwica lekowa i natrectw zaburzenie osobowosci unikajacej dysmorfofobia ddd fobia spoleczna ogromne zmiany nastrojow,z minuty na minute,w jednej chwili rycze i chce sie zabic,a za kilka chwil czuje obojetnosc,potem szczescie i tak w kolko,nienawidze siebie,samoocena to dno,boje sie dotyku,ludzi,najbardziej mezczyzn,ciagle czuje ze kazdy mnie niedlugo opusci,zostane sama,ciagle boje sie ze jak ktos np przechodzi obok mnie to mnie uderzy,zwyzywa,zacznie sie wydzierac,wstydze sie siebie,boje sie wszystkiego,mam napady leku,nie umiem wyrazac uczuc,wrecz nienawidze przytulania itp

Gość prrrrrrrrrrrr.
depresja nerwica z atakami paniki:O wrzody ruflux problem z kręgoslupem szyjnym i ledzwiowym hipochondria utrudniajaca zycie gorzej niz sraczka:O

Gość hgegfvqheduwe
eeeeeeee tam ja mam 27 lat i: -arytmie serca -odklejanie ciała szklistego z groźba odklejenia siatkówki -endometriozę -masę guzów na tarczycy -staw skokowy w prawej nodze do wymiany -ostatnio zaczęła mi nawalać trzustka a poza tym to od 6 lat walczę z nerwicą z całym spektrum objawów zaczynają c na atakach paniki kończąc na zawrotach głowy dziękuję :)

Gość hgegfvqheduwe
acha zapomniałam o polipach w zatokach które kazano mi usunąć a ja nie mam na to siły i odwagi

Gość autorko współczuję Ci
najbardziej jaskry.

Gość sośefka
rwa kulszowa która mnie strasznie boli podczas napięcia przedmiesiączkowego -dodatkowo puchnę włosy mi wypadają zęby mi sie psują mam piegi na bladej skórze i nie chce sie opalać bo mi jakieś pieprzyki wyjdą jestem mała , tak naprawdę mam 158 cm

Gość get back honeyy
ja mam 20 lat. - mam nerwicę - mam problemy z zastawką mitralną serca - mam zwyrodnienie w barku -mam zwyrodnienie w kolanie - wypadaja mi włosy - mam problemy z tworzeniem sie zwapnien w nerce

Gość get back honeyy
zapomniałam dodac jeszcze mam - bolesne miesiaczki - zespół jelita drazliwego

Gość 25latka25555
Kobieta, 25 lat. Choroby: - zmienne nastroje ( stan przeddepresyjny) - astma, alergia - zwyrodnienia kregoslupa - słaby wzrok ( -6 dioptrii) - kurzajki - grzybica ukladu oddechowego

Gość O tem
Słaby wzrok to mam ja: -13 dioptrii, dziury w siatkówce, - IBS - wycięty woreczek żółc. - depresja - nerwica lękowa, natręctw - brak 3 zębów - b.bolesne i obfite miesiączki - płaskostopie poprzeczne, zwiotczenie mięśni brzucha, przepuklina

Gość milenaami27
psychiczne (od 10 lat) -depresja -kompulsy -nerwica -niezrónoważenie psychiczne -mnóstwo kompleksów -uzależnienia od leków, jedzenia, diet, głodówek fizyczne -wahania wagi -wada wzroku -słabe zęby -krzywy nos

Gość Maryjetta.
Klucia w kolanie, hemoroidy, jakis guz w pipce ale nie stac mnie na lekarza a co dopiero zabieg. Nadmierna potliwosc latem. Zatoki,bole zebow. Zaburzenia osobowosci. Biseksualizm. DDA. Depresja. Izolacja od ludzi ktorzy mnie lubia,bo potem mi spokoju nie daja bo chca sie spotykac a ja mam wazniejsze sprawy tj. lezenie,ogladanie tv ;D . Napady glodu na wszystko co z czekolady.

Gość Maryjetta.
Zapomnialam o czyms. Mam nerwice sercowa,duze prawdopodobienstwo zawalu. Bole kregoslupa od ciezaru piersi to normalka,zmagam sie z tym od gimnazjum.

Gość Warleraiaa
to teraz wiem z kim mmam do czynienia na kafeterii; z ludzmi chorymi psychicznie ktorzy nudza sie w domu i nie maja co ze soba zrobic....

Gość Warleraiaa
ja na przykład teraz ciężko pracuję siedząc na kafe nie mając co robić

Gość Warleraiaa
a poza tym rucham psa jak sra

Gość Warleraiaa
a poza tym rucham psa jak sra

Gość Do 25latki
Na kurzajki jest niezawodny sposób, leczy nawet zaawansowane brodawczaki; znikają bez śladu. Chcesz?

fizyczne: refluks zespół jelita drażliwego dyskopatia kręgosłupa astygmatyzm na lewe oko dalekowzroczność na prawe:) dysplazja szyjki macicy migrena epilepsja psychiczne: chad bordeline

Gość mijan
cialo: - alergia -przewlekle zapalenie zatok - stozek rogowki i astygmatyzm w lewym oku -refluks -bole miesni - prawdopodobnie zpz psyche: -depresja -nerwica wegetatywna zoladka

Gość Upupupupup up
up

Gość malwinaaaa
Moje: Zwyrodnienia odcinka szyjnego i lędźwiowego kręgosłupa alergia Depresja Krótkowzroczność i astygmatyzm(-6) DDa Zespół jelita drażliwego Problemy skórne (nie dający się wyleczyc trądzik, sucha łuszcząca się skóra, tłusta na twarzy) Histuryzm? albo taki tylko mój urok.... wiele innych objawów, których lekarze nie potrafią przyporządkować do jakiejś konkretnej choroby. Powinnam jakoś zajać się moimi nerwami, bo któregoś dnia stres mnie zabije. Ostatnio w związku z tym strasznie skacze mi ciśnienie- rekord 166/140. Mam dopiero 27 lat. Nie palę, nie piję alkoholu, jestem szczupła.