Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfrigj3igj3i8

nasze choroby-cialo i psychika-tu wymieniamy i patrzymy kto ma gorzej

Polecane posty

Gość kjfrigj3igj3i8

to moze ja cialo:moje choroby:/ -toczen -hpv-prezent od eksa dziwkarza -ciagle nawracajace zapalenia cewki moczowej -jaskra psychika: -depresja -dda -kompulsy -nawet dzisiaj mialam;/w ciagu tygodnia potrafie 4 kg przytyc -bardzo niska samoocena az do poczucia bycia nikim, gownem;/ -osobowosc unikajaca, aspoleczna

Gość jakis czarny mam
astma dda stany depresyjne a za chwile nnadmierna euforia-problem z emocjami

Gość mozilla firefox
to moze ja fizyczne: -zespol jelitka drazliwego -byc moze poczatki nadcisnienia -byc moze refluks zoldkowo- przelykowy (ale nie zdiagnozowany jeszcze takze nie wiem, choc niektore objawy moga na niego wskazywac) -brak dwoch zebow stalych i mam tylko 25lat psychiczne: -brak

Gość kjfrigj3igj3i8
ja mam 22:o a i mam klykciny w odbycie:o ale wstydze sie jeszcze lekarzowi powiedziec chociaz oo hpv wie:o nienawidze mojego eksa:/ ja bylam wierna

Gość Vinca kibolica z Poznania
- tępota umysłowa - skłonności sadystyczne od małego - uzaleznienie od netu - słabe kości - szybko zachodzę w ciąże

Gość jakis czarny mam
mozilla-byc moze to ja mam podejrzenie wielu chorob lacznie z czyms co rosnie na jajniku:O wczesniej mialam ostre,przewlekle zapalenie szpiku kostnego rok w gipsie grozba jezdzenia na wozku-wg lekarzy to byl pewniak na szczescie chodze,biegam nawet

a ja mam polipy najprawdopodobniej bezplodnosc ( tak, tak zaczynam kuracje.. a mam dopiero 22 lata ) przyczyna- nieznana jestem niskocisnieniowcem ze wszystkimi cholernymi objawami mam nerwice, czeste skurcze kolana i to nie do wytrzymania chyba tyle

Gość mozilla firefox
lady love ale za to jestes cholernie ladna, jesli to ty na tym zdjeciu....i fajne pieski masz.....

Gość mozilla firefox
kuurde i pomyslec ze jeszcze w wieku 20lat bylem calkowicie zdrowy, bylem okazem zdrowia, nic mi nie dolegalo. a tteraz 5lat minelo i kurde takie schorzenia, zespol jelita co prawda niegrozne ale zawssze, troche uciazliwe, chociaz raczej malo objaow mam a zadnych lekow nie biore ani tez kompletnie nie zmienilem diety, diete mam calkowicie odwrotna do tego jaka powinna byc....no i koorwa to jebane wysokie cisnienie, ok. 120-130/90-95.....

Gość mozilla firefox
to ty juz chcialas zajsc w ciaze??ze w wieku 22lat wiesz ze jestes bezlodna prawdopodobnie

wysokie? przeciez to w granicach normy jest ja mam za to przewaznie 85/50.. raz w zyciu mialam 100/60 to jest dopiero bol.. wstac rano nie potrafisz, chodzisz jak zombie, nic ci sie nie chce, jestes slaby, masz zawroty glowy, przepowiadasz pogode.... zawsze wiem kiedy bedzie padac :P, zimne rece i stopy.. drgawki..

tak, ja juz przeczuwalam ze latwo nie bedzie i sie nie myliam.. cholera ja sie nigdy nie myle :/

Gość przeciez ta historie lady znaj
a wszyscy w wieku 18lat chciala zajsc w cize zalozyla nawet topik na macierzynskim-4 pory,ten temat nadal istnieje lady zalozyla temat i opisywala,ze che miec dziecko juz i rrobowala zajsc czyli byla staraczka:D

Gość mozilla firefox
kurde skad ja mam to wiedziec, ja tu zagladam dopiero od trzech dni

wtedy to byl zart teraz staramy sie na powaznie.. zreszta nie wazne i tak wiem ze sie nie uda :/ ok lece spac zajze jutro

Gość mozilla firefox
nie no wlasnie to drugie jest za wysokie, powinno byc stale ponizej 90 a jeszcze rok temu mialem ok 125/80

Gość przeciez ta historie lady znaj
tak zart lady:O przestan sciemniac:O nie lepiej sie przyznac,ze glupia bylam i nic o zyciu nie wiedzialam opisywalas wszystko,jak to ty zakochana jestes,ze nic was nie rozlaczy i co?:D szybko zmieniasz zdanie ale tylko krowa pogladow nie zmienia:P

glupia bylam fakt ale starac na powaznie sie nie staralismy :D a poglady do nie ktorych spraw zmienilam ;) np o aborcji ale ok mialam isc :D dobranoc

Gość a tam nie mozesz
a ja myslalam, ze jestem schorowana, bo mam niskie cisnienie, anemię i boli mnie wlasnie zab.

Gość mozilla firefox
z dwojga zlego lepsze za niskie cisnienie niz za wysokie

Gość a tam nie mozesz
no to prawda. oprocz rozmemlania i lenistwa skutkiem choroby moze byc tylko dlugie zycie.;)

Gość kjfrigj3igj3i8
jak narazie mam najgorzej:o

Gość mozilla firefox
no, a ja jak juz wieku 25lat mam wysokie cisnienie to pewnie dlugo nie pozyje

Gość mozilla firefox
bo wpisaly sie moze ze 4 osoby do tej pory jakis czarny mam co to jest dda??

Gość a tam nie mozesz
dda to skrot od dorosle dziecko alkoholika. to zespol zaburzen zwiazanych z wychowaniem w rodzinie alkoholowej. podobny jest zespol ddd - dorosle dziesko z rodziny dysfunkcyjnej.

Gość kjfrigj3igj3i8
:/

Gość a tam nie mozesz
a google macie? kurna no.

Gość kjfrigj3igj3i8
brzydka choroba weneryczna;/