Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce czy nie

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość chce czy nie

poznałem pewną dziewczynę, umówiliśmy się na sobotę, jednak on a w piątek napisała mi, że źle się czuje i nie może się spotkać. Pytanie więc, czy napisała tak, bo nie chciała się spotkać, czy może rzeczywiście jest chora, ale czy wtedy pisałaby w piątek, czy zaczekała do soboty? Co myslicie? Dać sobie spokój?

Gość moze dziewczyna zwyczajnie
okres dostała i brzuch ja boli, dlatego wolała przesunac spotkanie .. ja tak mam, jak dostane to nie ma mowy o wyjsciach ,a juz o randkach to w ogóle

Gość chce czy nie
odezwać się do niej, z zapytaniem jak się czuje, czy czekac na jej kontakt?

Gość jupiiiiii
odezwij się co Ci szkodzi

Zapytaj jak się czuje. Nawet jesli chciała Cię spławić, to od tego nie umrzesz, a jeśli faktycznie była chora, to będzie jej miło, że się interesujesz.

Gość chce czy nie
a dziewczyna, odezwałaby się pierwsza, gdyby rzeczywiście była chora? (nie chcę się narzucać)

Gość ja j aj aj aj aj a
odezwij sie.... jeden sms to grosze, a moze zmienic cale zycie :)

Gość chce czy nie
tylko nie wiem czy później nie będę odebrany za takiego co mu tak strasznie zależy...

Jeżeli napisała, że jest chora wypada zapytać jak się czuje. Poza tym jeżeli rzeczywiście się rozchorowała to i tak ładnie z jej strony, że powiedziała Ci dzień przed, a nie w sobotę.

Gość chce czy nie
tylko zastanawiam się, czy to nie było tak, że zaplanowała sobie coś innego, mnie do końca nie chciała olać to napisała w piątek żeby też sobie coś zaplanował, niby fajnie, ale wolę szczerość...

Gość moze dziewczyna zwyczajnie
sms z zapytaniem o zdrowie to nie oznaka narzucania sie, ale dobrego wychowania przeciez nie wysyłasz jej 100 esów dziennie i nie warujesz u niej na wycieraczce

Gość chce czy nie
fawila, ale odezwałabyś się gdybyś chciła się spotkać i wyzdrowaiłabyś, czy czekłabyś na faceta?

szczerze, jeżeli to miałoby być niezobowiązujące spotkanie to najprawdopodobniej przypomniałoby mi się dopiero jak zobaczyłabym faceta tudzież miała sposobność z nim rozmawiać np. na gadu-gadu. Zwyczajnie bym zapomniała.