Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comamzrobiczzyciem

moja matka i mój mąż ;/

Polecane posty

Gość comamzrobiczzyciem

chce sie rozwiesc z mezem, nie kocham go, nigdy nie kochalam, do slubu namowila mnie matka i nadal mi odradza odejscie, wlasciwie nie przyjmuje do wiadomoisci ze moge sie rozwiesc nie wiem co robic jest dla mnie tez zrodlem utrzymania i chodzi o argument finansowy ale ja juz nie wyrabiam , wymiotuje na jego widok mieszkanie jest jego , wladowalam tam czas, nerwy i pieniadze a teraz nie wiem jak walczyc i czy moge wg prawa starac sie o jakas czesc tego mam ochote sie zabic

Gość trtrrer
jasne że masz prawo się domagać części tego co posiadacie i moim zdaniem rozwiedź się jak już nie możesz

Gość comamzrobiczzyciem
dlaczego moja matka chce zebym z nim byla. mowi ze nikt mnie nie pokocha i nie zastroszczy sie o mnie. on jest nerwowy. rozwala sciany, drzwi jak sie zdenerwuje, nie liczy sie z niczym . nie pobil mnie nigdy co prawda ale psychicznie wysiadam. jest dobrym facetem tyle ze ja juz go nie moge tolerowac

Gość opppp
intuicja mądrze ci podpowiada.zakończ ten związek .matką sie nie przejmuj.moze rozwód w rodzinie to dla niej hańba? wmowila ci ,ze jestes nikim i prawie w to wierzysz. jest dla ciebie odpowiedni facet na tej ziemi:) w kwestki majątku nie doradze:(

Gość opppp
kwestii *

Gość Mam dola:(
To czego dorobiliscie sie w trakcie wspólnosci majątkowej dzielicie na pol, mieszkanie jesli kupił przed slubem, albo za pieniadze zarobione przed slubem jest tylko jego. Mozesz sie domagać zwrotu kasy, ktora zainwestowałas w mieszkanie, ale musisz miec na to dowody np. fatury, paragony etc.

Gość comamzrobiczzyciem
nie myslalam o rachunkach wtedy, no nic, szczerze mowiac jakbym wiedziala ze dam sobie rade mam w nosie jego mieszkanie i nawet ten wklad jest niewiele wart przy tym ile nerwow teraz trace i jak bardzo ten człowiek mnie fizycznie obrzydza opppp dzięki :)

Gość dsgdsgsfgbskhfhbs
"jest dobrym człowiekiem" o kurwa...

Gość comamzrobiczzyciem
?? czemu "o ku..a"