Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jaaaaa ...

moj chlopak mi powiedzial

Polecane posty

Gość to jaaaaa ...

Moj chlopak mi powiedzial ze jestem mało kobieca , ze powinnam sie ubierac w jasniejsze i kobiece ciuchy ze przydaloby sie zebym zmienila fryzure zeby bylo kobieco < bo caly czas chodze w rozpuszczonych wlosach ktore sa proste>, ze powinnam sie opalic itd przykro mi sie zrobilo i sie obrazilam na niego Jak byscie zaareagowały na moim miejscu ?

Gość karolinaaaaaaaaaaaaa
zamiast sie obrazac wez sie za siebie skoro juz nawet swojemu facetowi przestajesz sie podobac nie jest dobrze. a on dobrze ze ci powiedzial

Gość karolinaaaaaaaaaaaaa
poznij ebdziesz zakladac topiki typu"zostawil mnie dla innej"

Gość lallalalalalalala____
Powinnaś mu powiedzieć: Kochanie, ja jestem mało kobieca a Ty mało męski, więc jesteśmy dobrani ;) Pewnie by go to zgasiło;)

może po prostu facet jest pier.dolnięty ja akurat bym poszła palić się na słońcu, do fryzjera i wywalała bym kasę na szmaty bo jakiś burak tak chce :D nooo juuuż :D w takim razie ja chcę, żeby jego penis był 5 cm dłuższy i sram na to jak on to zrobi :classic_cool:

Gość frytryr
ta a później powie jej "dzisiaj włóż białe rajstopy, czerwoną mini, czarny żakiet" i tak codziennie rano będzie jej mówić jak się ma ubierać, bo on tak chce facet ma kochać kobietę za to jaka jest kobieta ma być sobą a nie być taka jak facet sobie zażyczy

Gość samasoielej
a ja bym sie zmienila a pozniej go zostawila w chwili gdy najbardziej bym mu sie podobala przeciez i tak to nie bedzie twoj maz

Jeśli spełnisz to, co on powiedział, to znaczy, że w ogóle nie jesteś wartościową kobietą i mogę się założyć, że będzie Tobą pomiatał!!!!!!!

Gość dswdjbhejwb
ja tez to uslyszalam niedawno od swego mena.Powiedzialam zeby sam na siebie sobie popatrzyl a jak mu we mnie cos nie pasuje to droga wolna bo ja nie zameirzam sie zmieniac.taka mnie poznal i taka bede,a jak chce lalunie to niech szuka. Wkurzyl sie a potem mnie przeprosil.

Kobieto, musisz zmienić sposób bycia trochę w stosunku do niego. Nie możesz się obrażać na takie rzeczy (tzn musisz to ukryć w sobie) - gdy on coś takiego mówi, chwilę pomilcz patrząc na niego i jak coś wymyślisz mądrego to mu powiedz. Np to, co Ci napisałam wcześniej i możesz np pójść zająć się czymś innym i zachować tak, jakby tematu nie było. Następnego dnia zacząć go olewać - ale nie w taki sposób, by czuł, że się mścisz. On nie może wiedzieć, że jesteś zła:)

Gość frytryr
mój mąż zawsze powtarza, że jestem piękna bez względu na to w co jestem ubrana i pożąda mnie, kocha mnie a nie ciuchy i fryzurę higiena, dbałość o siebie - rozumiem, tego nawet powinno się wymagać o 2 osoby ale żeby gadać jak się ma ubierać i czesać? to chyba nie jest miłość

Gość o koorwa
jeśli od samego początku taka byłaś i się nie zmieniłaś to niech zamknie mordę albo odejdzie, bo sam sobie taką wybrał 🖐️

Gość dgjhgjghjd
Gratuluję wszystkim obecnym umiejętności wyrażania i zaspakajania wzejemnych potrzeb partnerskich. To podobno fundament udanego związku :classic_cool:

Gość iojuih
zachcialo mu sie pustej laluni, ktorej zyciowym celem jest chodzenie po sklepach i kupowanie ciuchow. Kaz debilowi spadac, bo jak widac nie docenia cie.

A co, jeżeli tak Ck mówi nie chłopak, tylko mąż? Jego w du.pę nie kopniesz tak łatwo...

Widziały gały co brały? Nie ma chyba nic złego w doradzaniu: mój chłopak też mi parę razy powiedział, że w czymś wyglądam nieciekawie, a w czymś innym ładnie i tego typu rzeczy powinnam nosić. Ja też mu doradzam, ale nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek miał mi mówić jak mają wyglądać wszystkie moje ubrania, moje włosy i moja skóra :/ Może jeszcze zacznij szkła koloryzujące nosić?

Co innego, jak chłopak, z którym wiążesz przyszłość doradzi Ci, że np w tej bluzce trochę Ci nie do twarzy, pogrubia Cię itd. Na to nie można się obrażać. Ale jak facet każe zmienić się całą, potrafi powiedzieć, że jest mało kobieca to sobie za dużo pozwolił i trzeba mu pokazać, że nie da się sobą pomiatać. I ja tu nie mówię o zostawianiu kolesia.

Gość samasoielej
uwazam ze faceci czasami maja racje: moj byly zawsze mi mowil ubierz sie seksowniej, zmien fryzure chodz w rozpuszczonych wlosach, odslon cos. I nie chodzilo tutaj o jakis wulgaryzm w ubraniu, ale subtelny erotyzmm delikatnosc i kobiecosc. nigdy nie spełnilam jego zyczen gdy bylam z nim, ale zmienilam sie gdy zerwalismy po wielu latach i stopniowo zmienilam sie, choc to nie dla niego ani tez nie przez niego, po prostu zaczelam dojrzewac i z dziewczynki stawac sie kobieta. okazalo sie ze w nowym wydaniu jestem znacznie ladniejsza i atrakcyjniejsza czego chociazby teraz dowodem jest moj bardzo przystojny u boku maz

Gość ghhjlkll;;;
Trzeba pozostać sobą w tym co nie jest złe a jeśli ktoś tego nie akceptuje to nie warto z nim być. On chce Cię zmienić ale dlaczego Ty masz mu na to pozwolić skoro dobrZe Ci z tym jaka jesteś?

Gość samasoielej
uwazam ze faceci czasami maja racje: moj byly zawsze mi mowil ubierz sie seksowniej, zmien fryzure chodz w rozpuszczonych wlosach, odslon cos. I nie chodzilo tutaj o jakis wulgaryzm w ubraniu, ale subtelny erotyzmm delikatnosc i kobiecosc. nigdy nie spełnilam jego zyczen gdy bylam z nim, ale zmienilam sie gdy zerwalismy po wielu latach i stopniowo zmienilam sie, choc to nie dla niego ani tez nie przez niego, po prostu zaczelam dojrzewac i z dziewczynki stawac sie kobieta. okazalo sie ze w nowym wydaniu jestem znacznie ladniejsza i atrakcyjniejsza czego chociazby teraz dowodem jest moj bardzo przystojny u boku maz

Zwróćcie uwagę, że to jak wyglądamy w pewien sposób odzwierciedla to jacy jesteśmy. Można doradzać, ale chcąc zmienić wszystkie nawyki i upodobania w kwestii ubioru to tak jakby zmienić całą osobę.

Gość menee
samasoielej, tylko nie kazda kobieta chce robic z siebie ociekajacy erotyzmem przedmiot. Ja np. wiem, ze w niektorych strojach przyciagam meskie spojrzenia jak lep na muchy, ale wcale mi to do szczescia potrzebne nie jest, nie musze sie w ten sposob dowartosciowywac, wiec ubieram sie bardziej stonowanie.

Gość najlepsza jest kiełbasa
Zrób tak - zrób się na taką ekstra dziunię, na widok której facetom robi się ciasno w spodniach a jego zostaw w cholerę. i powiedz, że ma o siebie zadbać, być bardziej męski, mieć większe mięśnie i tp..

Gość zobaczymy
odpowiedz mu ze prawdziwy men powinien nosić na wierzchu żeby było wiadomo z kim ma sie do czynienia tak odpowiedziała moja koleżanka Monika swojego czasu na imprezie studenckiej swojemu chłopakowi a przyszła w za krótkiej spódniczce a usta miała umalowane na czerwono ,dziewczyna miała bardzo zgrabne nogi i przyszła w mini a on myślał ze jak ma ojca badylarza to mu wszystko wolno po tym co mu powiedziała facet zgłupiał a my przez całą imprezę mieliśmy ubaw z gościa bo kiedy on wreszcie go pokaże wszystkim jak na prawdziwego mena przystało ,oczywiście ona z nim zerwała a on miał przechlapane i zrezygnował z dalszej nauki dlatego panowie uważajcie na kobiety co mają tzw cięty języczek bo mogą wam odwalić taki numer że pamiętany będzie przez długie lata !!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość moze tak zle to nie brzmialo
ale ty jestes przewrazliwiona, albo nie dbasz o siebie:( ja tez mialam takie okresy ze nie dbalam

Gość zobaczymy
on jej powiedział ze wygląda jak pierwsza lepsza dziwka z pod latarni!!!!!!!!

sorry,nie obraz sie,albo jestes dla niego malo atrakcyjna i przydaloby sie cos w sobie zmienic,zeby oczy mu wyszly z drugiej strony glowy,albo niedlugo sie z nim pozegnasz,bo facet cos zaczyna krecic!